Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Γεώργιος Παπαδόπουλος: Δεν ανακατεύτηκε αλλά ξέρει για τις “τόσες πολλές παρανομίες”


Για γέλια και για κλάματα η ανακοίνωση του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ Χαλκιδικής που δεν μας την έστειλε. Ισχυρίζεται ότι δεν είναι αυτός που:
  • Έγραψε τις ανώνυμες καταγγελίες
  • Πίεσε, απείλησε και εκβίασε υπαλλήλους για να τις πάρουν στα σοβαρά
  • Έστειλε τον συνεργάτη του για “συνεργασία” στην πολεοδομία. ('Όλοι οι υπάλληλοι της πολεοδομίας και οι μισοί υπάλληλοι της Νομαρχίας και ο κόσμος που τον είδε κάνουν λάθος)
  • Δεν παρενέβη για την “τακτοποίηση” του οικισμού Παναγιωτίδη ούτε για τίποτα άλλο
  • Δεν γνωρίζει τίποτε για τις διαρρήξεις.
Αλλά παρ' όλα αυτά γνωρίζει για τις “τόσες πολλές παρανομίες”. Από που άραγε; Αν του έστειλαν τις ...ανώνυμες καταγγελίες και δεν τις έγραψε ο ίδιος, πως τις υιοθετεί; Εκτός αν εννοεί τις μεζονέτες στην Καλάνδρα, οπότε τον παρεξηγήσαμε. Απολαύστε τον:  
Αγαπητή ΡΕΣΠΕΝΤΖΑ, 
          Με αφορμή την ανάρτησή σας «ΚΙΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ» (Ρ: ΕΔΩ) περί αυθαιρέτων στη Χαλκιδική καθώς και σε προηγούμενες αναρτήσεις σας περί πολεοδομικών αυθαιρεσιών βουλευτή σας πληροφορούμε τα εξής : 
1. Το ΠΑΣΟΚ στη Χαλκιδική εκπροσωπείται από τη Ν.Ε. και το Γραμματέα της και από καμμία άλλη κίνηση.
2. Ουδέποτε έγινε καμία σύσκεψη με κανέναν και καμία υπηρεσία για κανένα θέμα. Λυπούμαστε πολύ που η φαντασία ορισμένων οργιάζει. 
3. Οι Δημόσιες υπηρεσίες οφείλουν να εφαρμόζουν τους νόμους ίσα για όλους τους πολίτες και εμείς δεν έχουμε να υποδείξουμε σε κανένα τι πρέπει να κάνει. 
4. Εάν συμβαίνουν όντως αυτά που ακούγονται περί αυθαιρέτου κτίσματος βουλευτή λυπούμαστε πολύ. Όλοι κρινόμαστε από τις πράξεις μας και όχι από αυτά που λέμε. Αλήθεια δεν θέλουμε να πιστέψουμε ότι βουλευτής έχει τόσες πολλές παρανομίες. 
Γιώργος Παπαδόπουλος 
Γραμματέας Ν.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: