Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ψάχνουν μεγάλα κεφάλια πίσω από τον Αλφόνσο

Τα μεγάλα κεφάλια που κρύβονται πίσω από τη μεταφορά περίπου 250 κιλών χασίς από την Ελλάδα στην Ιρλανδία, αναζητούν οι αρχές.

Επίσης ψάχνουν να βρουν  ποιος ήταν ο ρόλος στο κύκλωμα του γνωστού ηθοποιού και τραγουδιστή Φράνκο Αλφόνσο. Ο 46χρονος υποστηρίζει πως...
δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση, καθώς δηλώνει επιχειρηματίας που ασχολείται  και με το εμπόριο τροφίμων.

Το protothema.gr αποκαλύπτει βίντεο με την έφοδο των ελληνικών αρχών στην νταλίκα με τα ιρλανδικά νούμερα, την ώρα που βρίσκονταν στο λιμάνι της Ηγουμενίτσας.
       
Τι υποστηρίζει το ΣΔΟΕ

Σύμφωνα την επίσημη ανακοίνωση του Σώματος Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος: «Μετά από πολυήμερη παρακολούθηση και συντονισμένες ενέργειες των Ελληνικών Αρχών Δίωξης Ναρκωτικών και των αντιστοίχων της Ιρλανδίας και Μ. Βρετανίας, εξαρθρώθηκε διεθνής εγκληματική οργάνωση η οποία εισήγαγε στην Ελλάδα μεγάλες ποσότητες κάνναβης από την Αλβανία τις οποίες στη συνέχεια με αυτοκίνητα φορτηγά – ψυγεία μετέφερε στην Μ. Βρετανία και στην Ιρλανδία.

Τις πρώτες πρωινές ώρες συνελήφθησαν στην Ελλάδα (Ηγουμενίτσα και Αθήνα) ένας ιρλανδός υπήκοος 36 ετών, ένας   έλληνας υπήκοος  40 ετών κάτοικος Αθηνών  και Φράνκο Αλφόνσο 46 ετών μόνιμος κάτοικος Αθηνών , ενώ κατασχέθηκαν 120 κιλά κάνναβης σε φορτηγό ψυγείο επιμελώς κρυμμένα σε νόμιμο φορτίο με πορτοκάλια το οποίο είχε προορισμό την  Ιρλανδία, και 103 κιλά κάνναβης σε αποθηκευμένο χώρο στον Ασπρόπυργο, και 18 κιλά κάνναβης σε φορτηγό αυτοκίνητο στον ίδιο αποθηκευτικό χώρο έτοιμα για μεταφορά». 
 
 
 

protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: