Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Αίγιο: Προφυλακιστέοι οι 4 για τη δολοφονία Αγγελόπουλου


Oμόφωνα προφυλακιστέους έκρινε ανακριτής και εισαγγελέας τους συλληφθέντες για τον φόνο του επιχειρηματία Άγγελου Αγγελόπουλου τον περασμένο Φεβρουάριο στο Αίγιο. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, ο 46χρονος που φέρεται να έδωσε την εντολή για την εκτέλεση του συμβολαίου θανάτου οδηγήθηκε στις... φυλακές Κορυδαλλού.

Ο 23χρονος που φέρεται ότι εκτέλεσε τον επιχειρηματία οδηγήθηκε στις φυλακές Ναυπλίου, ο 24χρονος που είχε ρόλο τσιλιαδόρου προφυλακίστηκε στις φυλακές Κορίνθου και ο 27χρονος που οργάνωσε τη δολοφονία και στρατολόγησε τους υπόλοιπους οδηγήθηκε στις φυλακές Χαλκίδας.

Κατά την πολύωρη ανακριτική διαδικασία, οι κατηγορούμενοι με τη συνδρομή των δικηγόρων τους, φέρονται πως άλλαξαν τις καταθέσεις τους και δήλωσαν αθώοι για τις βαριές κατηγορίες που αντιμετωπίζουν.

Εν τω μεταξύ, τις θερμές τους ευχαριστίες προς στην Ασφάλεια Αιγίου και παράλληλα συγχαρητήρια για τη σύλληψη και απαγγελία κατηγοριών στους κατηγορούμενους για τη δολοφονία του Άγγελου Αγγελόπουλου, εκφράζει με επιστολή της η οικογένεια του επιχειρηματία. 

Μεταξύ άλλων σημειώνεται, «Η οικογένεια του άδικα δολοφονηθέντος Άγγελου ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΥ, μετά την ανακάλυψη, την σύλληψη και απαγγελία κατηγοριών σε βάρος όλων των εμπλεκομένων στο στυγερό αυτό έγκλημα που έγινε το μήνα Φεβρουάριο του έτους 2011, στην πόλη του Αιγίου Αχαΐας, αισθάνεται την ανάγκη να απευθύνει τις   ΒΑΘΥΤΑΤΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΙΕΣ   της στον διοικητή του Τμήματος Ασφαλείας Αιγίου κ. Αθανάσιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ, στους αξιωματικούς καθώς και σε όλο το προσωπικό που υπηρετούν στο τμήμα αυτό, για την άριστα και άρτια οργανωμένη μεθοδική διερεύνηση και συλλογή στοιχείων, για την υπόθεση αυτή και τις προσπάθειες που κατέβαλαν υπερβάλλοντας εαυτούς, όλο αυτό το χρονικό διάστημα για την διαλεύκανση της δολοφονίας του αγαπητού μας πατέρα, συζύγου και αδερφού.» 

Πηγή: filodimos

Δεν υπάρχουν σχόλια: