Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Με τον υιο Ψυχάρη στο πλευρό του ο...μη διαπλεκόμενος Αντώνης


Ήταν ήδη γνωστό από τις 28 Σεπτεμβρίου και χθες ουσιαστικά ανακοινώθηκε. Ο Ανδρέας Ψυχάρης υπέγραψε άρθρο του στο ΒΗΜΑ (στην εφημερίδα του...μπαμπά του) με την ιδιότητα "Ο κ. Ανδρέας Στ. Ψυχάρης, σύμβουλος πρεσβείας α’, είναι διπλωματικός σύμβουλος του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας."  Μπορεί οι Φαήλοι να πιστεύουν ότι ...ο Σαμαράς είναι ο νέος Ελευθέριος Βενιζέλος αλλά η πραγματικότητα είναι εντελώς διαφορετική. Είναι πλέον εμφανές ότι ο Αντώνης χρωστάει πολλά και σε πολλούς. Θυμίζω τι είχα γράψει παλαιότερα:
Ο Ανδρέας Ψυχάρης, είναι γιος του Σταύρου Ψυχάρη, διευθύνοντος συμβούλου του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη που εκδίδει τα ΝΕΑ, το ΒΗΜΑ και συμμετέχει στη μετοχική σύνθεση του τηλεοπτικού σταθμού Mega. Είναι επίσης αδερφός του Παναγιώτη Ψυχάρη, εκτελεστικού αντιπροέδρου του ΔΟΛ.

Πλέον, ο Αντώνης Σαμαράς μπορεί να ισχυριστεί ότι
γύρω του έχει συνασπιστεί η ελίτ της Διαπλοκής και των "νταβατζήδων". Θυμίζω ότι στενός σύμβουλος του είναι και ο Γιώργος Χαρβαλιας, πρώην διευθυντής του "πράσινου" Έθνους, μιας εφημερίδας που αποτελεί τη φωνή του υπερεργολάβου Γιώργου Μπόμπολα.
Ταυτόχρονα, εκπρόσωπος Τύπου της Ν.Δ είναι εδώ και καιρό ο Γιάννης Μιχελάκης, πρώην διεθυντής του κίτρινου Ελεύθερου Τύπου ενώ διευθύντρια του Ινστιτούτου Δημοκρατίας "Κωνσταντίνος Καραμανλής" έχει αναλάβει η Μαριάννα Πυργιώτη, πρώην αρχισυντάκτρια της Realnews.
parapolitiki.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: