Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

ΕΛ.ΑΣ: Φοβάται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα

Σε κατάσταση συναγερμού βρίσκονται ΕΛ.ΑΣ και Αντιτρομοκρατική λόγω σοβαρών πληροφοριών πως ετοιμάζεται μεγάλο τρομοκρατικό χτύπημα στην καρδιά του πολιτικού συστήματος!
Σύμφωνα με δημοσίευμα του «Έθνους», οι πολύ σοβαρές υποψίες ξεκίνησαν όταν οι «κοριοί» των αρμόδιων υπηρεσιών έπιασαν... ύποπτους διαλόγους και κωδικοποιημένα μηνύματα τα οποία «μαρτυρούν» πως μεγάλο τρομο-χτύπημα βρίσκεται στα σκαριά.
Υποψιάζονται μάλιστα πως η πολιτική και οικονομική κρίση στη χώρα, αφύπνισε τρομοκρατικές οργανώσεις που βρίσκονταν σε χειμερία νάρκη τόσο καιρό.

Για το λόγο αυτό, τα μέτρα ασφαλείας σε κόμματα της κυβέρνησης συνεργασίας αλλά και σε πρόσωπα της πολιτικής και οικονομικής ζωής του τόπου, είναι ιδιαίτερα αυξημένα.
Υπό στενή επιτήρηση της ΕΛ.ΑΣ, βρίσκονται υπουργοί, υψηλόβαθμα στελέχη υπουργείων, αλλά και κυβερνητικά στελέχη από τα κόμματα που μετέχουν στην κυβέρνηση συνεργασίας.
Σε αστυνομικό κλοιό και κτίρια-σύμβολα της χώρας, όπως η Βουλή, το Υπουργείο Οικονομικών, αλλά και άλλα σημαντικά υπουργεία.
Από τον κόκκινο συναγερμό που έχει σημάνει δεν θα μπορούσαν να λείπουν τα κτίρια της Ε.Ε σε Βασιλίσσης Σοφίας και Σύνταγμα, οι πρεσβείες των ΗΠΑ και της Μεγάλης Βρετανίας, και τα γραφεία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην καρδιά της πόλης.
Σε κλοιό αστυνόμευσης επίσης βρίσκονται τόσο τα σπίτια όσο και οι εταιρίες γνωστών επιχειρηματιών αλλά και σημαντικών προσώπων της οικονομικής ζωής.
Για την κατάσταση που επικρατεί έχουν ήδη ενημερωθεί οι κορυφαίοι παράγοντες των τριών κομμάτων, τα ανώτατα στελέχη του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ που βρίσκονται σε επαγρύπνηση αλλά και όλες σχεδόν οι δυνάμεις ασφαλείας της χώρας.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: