Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Τα πέντε πιο παράξενα πράγματα που ανάβουν τους άντρες

Ψωνίσατε τα πιο μικροσκοπικά Agent Provocateur εσώρουχα, πασαλειφτήκατε με το πιο φρουτένιο Jo Malone άρωμα που βρήκατε μπροστά σας και προμηθευτήκατε όλη τη σειρά Hey Poa σε περίπτωση που ο λεγάμενος σας ζητήσει αισθησιακό μασάζ και ό, τι ήθελε προκύψει...
Δε συζητάμε για το μαλλί και τα υπόλοιπα beaute καθώς είναι σχεδόν βέβαιο πως όλα αυτά έχουν προγραμματιστεί μέρες πριν με τυπικότητα που θα ζήλευε και ο πιο μεθοδικός serial killer. Εάν παρ΄όλ΄αυτά δε μπορείτε να βγάλετε άκρη με το αγόρι που σας ταλαιπωρεί και αντί να παιδεύεται με το πώς θα σας ξεκουμπώσει τον αραχνοΰφαντο κορσέ, τον παίρνει ο ύπνος, τότε ήρθε η ώρα να δοκιμάσετε άλλα κόλπα.
Έρευνες έδειξαν πως ο «έτσι» που σας χορεύει στο ταψί, ίσως τελικά να θέλει λιγότερα γαλλικά και πιάνο και περισσότερη φυσικότητα από αυτήν που προσπαθείτε να του κρύψετε κάτω από το βαρύ μακιγιάζ.
Σύμφωνα με δηλώσεις τα πέντε πιο παράξενα πράγματα που θεωρούν οι άντρες ανεβαστικά σε μία γυναίκα είναι τα εξής:

  • Το να μην ξεβάφεται μία γυναίκα όταν πέφτει να κοιμηθεί. Το μαυρισμένο μάτι του ρακούν την επόμενη μέρα μπορεί να αποδειχτεί ιδιαίτερα ελκυστικό.
  • Κλείστε του το στόμα την ώρα που βρίσκεστε από πάνω του και ζητήστε του να κάνει αυτό που θέλετε. Μερικοί το προτιμούν σκληρό, γιατί να τους απογοητεύσετε;
  • Αφήστε τους γραμμωμένους κοιλιακούς της Madonna και αποκτήστε μία απλή τόνωση. Οι άντρες δε θέλουν να σας συναγωνίζονται σε κορμοστασιά, αλλά να σας νιώθουν εύθραυστη και να αισθάνονται πως χαϊδεύουν βελούδο και όχι σίδερο. Αφήστε το δικό του κορμί να στύψει την πέτρα.
  • Γελάστε ακόμα και κατά τη διάρκεια του σεξ. Όχι δε θα νομίζει πως μόλις βγήκατε από το Δελφινάριο, ούτε θα σας μπερδέψει με το Μάρκο Σεφερλή, αντίθετα θα σας βρει διασκεδαστική και θα συνειδητοποιήσει πως είστε μία γυναίκα που ξέρει τι θέλει και το απολαμβάνει.
  • Μη βιάζεστε να αλλάξετε με το που γυρίζετε από το γυμναστήριο. Εσέις μπορεί να νιώθετε πιο βρώμικη κι από τη χωματερή, αλλά η ιδρωμένη σας εικόνα με τα ανακατεμένα μαλλιά ίσως τελικά τον ανάβει πολύ περισσότερο από όσο φαντάζεστε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: