Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Μπαμπά μην τρέχεις… θα σκοτωθούμε!

Μπαμπά μην τρέχεις… θα σκοτωθούμε!
Μόλις λίγα δευτερόλεπτα πριν τη μοιραία σύγκρουση, ο μικρός Στέφανος φώναζε στον μπαμπά του να σταματήσει το αυτοκίνητο που τους οδηγούσε στο θάνατο.

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Ηλείας ο τραγικός θάνατος ενός 71χρονου και της 14χρονης κόρης του σε τροχαίο δυστύχημα.
Στο αυτοκίνητο επέβαινε και ο... 11χρονος γιος του 71χρονου ο οποίος κατάφερε να βγει ζωντανός από τα συντρίμμια του οχήματος.
Λίγες μόλις στιγμές, πριν δει τα δύο από τα πιο αγαπημένα του πρόσωπα, τον πατέρα του και την μεγαλύτερη αδελφή του, να «χάνονται», ο μικρός Στέφανος φώναζε απεγνωσμένα στον πατέρα του «Μπαμπά πηγαίνεις με εκατό θα σκοτωθούμε...».
Μάταια όμως, ο πατέρας του που αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα έστειλε το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο ίδιος και τα δυο του αγγελούδια, να συγκρουστεί με την τσιμεντένια γέφυρα στο εργοτάξιο της Ολύμπιας Οδού στο Ρουπάκι.
Πέρασαν ώρες μέχρι να αντιληφθεί κάποιος το τροχαίο δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή στον 71χρονο Α. Ζ. και την 14χρονη κόρη του. Η τραγωδία αποκαλύφθηκε νωρίς  το πρωί της Κυριακής, όταν κάτοικοι της περιοχής πέρασαν από το σημείο και είδαν το Ι.Χ. αυτοκίνητο «καρφωμένο» πάνω στην τσιμεντένια γέφυρα.
Όλη τη νύχτα ο 11χρονος στεκόταν απέναντι στη νεκρά κορμιά του πατέρα και της αγαπημένης του αδερφής. Μάταια τους φώναζε όλη τη νύχτα.
Το νήμα της ζωής πατέρα και κόρης κόπηκαν κατά τη σύγκρουση.

Ο 11χρονος Στέφανος που είδε τη ζωή του να γκρεμίζεται μέσα σε λίγα λεπτά, βρίσκεται πλέον αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα και με τις αναμνήσεις να τον συνοδεύουν για την υπόλοιπη ζωή του. 
Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις και την επικαιρότητα στην Ελλάδα και το εξωτερικό με ένα στη σελίδα του Newsbomb.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια: