Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Βρες την αδερφή ψυχή σου μέσω ενός… app!

  Μήπως έχετε ταλαιπωρηθεί πολύ να βρείτε την αδερφή ψυχή σας; Μήπως βαρεθήκατε τα ραντεβού χωρίς νόημα και έχετε κρυφά ευχηθεί να υπήρχε μία μαγική συσκευή που θα σας υποδείκνυε ποιος ή ποια είναι ο κατάλληλος σύντροφος για εσάς; Εάν ανήκετε στις παραπάνω κατηγορίες τότε κάποιος σας άκουσε και ...λίαν συντόμως αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με σενάριο επιστημονικής φαντασίας θα είναι απλά η πραγματικότητα. Εν ολίγοις, ενώ εσείς θα πλησιάζετε το αγαπημένο σας εστιατόριο για να φάτε, το κινητό σας θα σας στέλνει μήνυμα για το άτομο που βρίσκεται μέσα στο μαγαζί ή σε μία κοντινή καφετέρια που έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα ή ταιριαστό χαρακτήρα.

«Φωτεινά» μυαλά της τεχνολογίας, που συνεχώς ψάχνουν την επόμενη καινοτομία δουλεύουν επί του παρόντος σε ένα νέο λογισμικό που θα επιτρέπει στα «έξυπνα» κινητά να κάνουν πολλά περισσότερα από το να σε κρατούν απλώς σε επαφή με τους φίλους σου. Ετσι, σύμφωνα με πληροφορίες, οι νέες εφαρμογές για κινητά που ετοιμάζονται θα σε ενημερώνουν για τα μέρη που μπορείς να επισκεφτείς προκειμένου να βρεις αυτόν που μοιάζει ως Mr. ή Miss Right για σένα!


Το νέο σύστημα ονομάζεται «Jyotish», που είναι το σανσκριτικό όνομα για την αστρολογία, και ουσιαστικά καταγράφει τις κινήσεις ατόμων μέσω wi-fi και Bluetooth, συνδυάζοντας τις πληροφορίες με το προφίλ που έχουν σε κοινωνικά δίκτυα και αναζητώντας πιθανούς παρτενέρ.
protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: