Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Συνέντευξη τύπου στα πλαίσια της 27ης Philoxenia

Δ Ε Λ Τ Ι Ο  Τ Υ Π Ο Υ
Πρώτη επίσημη συνέντευξη τύπου δόθηκε από τον Πρόεδρο κ. Γρηγόρη Τάσιο και τα μέλη του Δ.Σ. του Τουριστικού Οργανισμού Χαλκιδικής, στα πλαίσια της 27ης Philoxenia, στην οποία δόθηκε η ευκαιρία στους δημοσιογράφους να ενημερωθούν για... το πρόγραμμα δράσεων του Οργανισμού για το 2012, καθώς και για τις προωθητικές ενέργειες για τον χειμερινό τουρισμό τόσο του ορεινού όγκου, όσο και της νότιας Χαλκιδικής.
    Στη συνέντευξη τύπου παρευρέθηκε και τοποθετήθηκε ο Γ.Γ. του ΕΟΤ κ. Γιώργος Κολέτσος, όπως επίσης και η Διευθύντρια Περιφερειακής Διεύθυνσης Τουρισμού Κεντρικής Μακεδονίας κα. Δάφνη Τσιάμου. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Κολέτσος δήλωσε απόλυτα ευχαριστημένος με την προσπάθεια που καταβάλει ο Τουριστικός Οργανισμός Χαλκιδικής, γιατί μετά την επίσκεψή του τον Μάιο του 2011 στο νομό μας, διαπίστωσε ότι σε γρήγορο χρονικό διάστημα ο Οργανισμός έβαλε τις βάσεις έτσι ώστε να αναπτύξει το τουριστικό προϊόν τεχνοκρατικά και με την σύμπραξη όλως των τοπικών φορέων.
    Ο Τουριστικός Οργανισμός εκπροσωπώντας τη Χαλκιδική συμμετείχε με δικό του περίπτερο στην 27η Philoxenia όπου απέσπασε τις καλύτερες κριτικές για την παρουσία του και την οργάνωσή του. Επιπλέον στηρίζοντας και τις ενέργειες για την ανάδειξη του τουριστικού προϊόντος της Περιφέρειας, είχε συμμετοχή με την βοήθεια των Δήμων Πολυγύρου, Κασσάνδρας και Σιθωνίας στο περίπτερο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
    Το περίπτερο της Χαλκιδικής επισκέφθηκαν οι Υφυπουργοί Πολιτισμού & Τουρισμού κ.κ. Γιώργος Νικητιάδης και Πέτρος Αλιβιζάτος.
    Κατά την διάρκεια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν επαφές με το μέλος του Δ.Σ. του ICCA (International Congress & Convention Association) κα. Μιράντα Ιωάννου με στόχο την καλύτερη οργάνωση και προετοιμασία για την δημιουργία του Convention Bureau Χαλκιδικής, όπως επίσης και με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στο διαδίκτυο για την δημιουργία της ιστοσελίδας του Οργανισμού και διάφορων τουριστικών application για smart phones.
    Σε συνεργασία με την Ένωση Ξενοδοχείων πραγματοποιήθηκαν ραντεβού με πολλούς Hosted Buyers από διάφορες χώρες και τα αποτελέσματα αυτών των επαφών θα διοχετευθούν στα μέλη των εταίρων του Οργανισμού.
Παράλληλα στο επίσημο γεύμα που παρέθεσε ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης Κ.Μ. κ. Διονύσης Ψωμιάδης προς τιμήν των Hosted Buyers, διανεμήθηκε προωθητικό υλικό της Χαλκιδικής.
    Τα αποτελέσματα από την τριήμερη συμμετοχή κρίνονται θετικά για την Χαλκιδική, όχι όμως και για την οργάνωση της έκθεσης για την οποία ο Οργανισμός θα στείλει γραπτές προτάσεις με στόχο την αναβάθμισή της.

Δεν υπάρχουν σχόλια: