Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Προφυλακίστηκε ο αξιωματικός που παρενόχλησε την 7χρονη

Προφυλακιστέος στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορίνθου από τις δικαστικές Αρχές της Πολεμικής Αεροπορίας κρίθηκε τελικά ο 41χρονος αξιωματικός που υπηρετούσε στην 116 Πτέρυγα Μάχης στον Άραξο και κατηγορείται για αποπλάνηση ενός 7χρονου κοριτσιού, που τυγχάνει κόρη ενός φιλικού του ...ζευγαριού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αεροπόρος φέρεται να την ανάγκασε να προβεί σε άσεμνες χειρονομίες ενώ ο ίδιος της έδειξε τα γεννητικά του όργανα. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του στις ανακριτικές αρχές του Αεροδικείου, ο κατηγορούμενος φέρεται να ομολόγησε την πράξη του, ενώ παραδέχθηκε πως κάτι ανάλογο είχε πράξει με την 7χρονη άλλες δύο φορές.

Όπως μεταδίδει το dete, νωρίτερα η μικρή με τη βοήθεια παιδοψυχολόγων είχε περιγράψει με λεπτομέρειες τι έγινε στο δωμάτιο που βρίσκεται στο υπόγειο του σπιτιού του 41χρονου αεροπόρου, ο οποίος με την πρόφαση να δείξει μια συλλογή που διαθέτει τη φώναξε στο χώρο, με τους γονείς του κοριτσιού να βρίσκονται στο ισόγειο με την σύζυγο και τον (επίσης 7 ετών) γιο του φερόμενου ως δράστη.

Μετά από όλα αυτά, αποφασίστηκε η προφυλάκισή του  στις φυλακές, μέχρι να διεξαχθεί η δίκη του στο Αεροδικείο, ενώ σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η οικογένεια της ανήλικης, που διατηρούσε φιλικές σχέσεις για περισσότερο από οκτώ χρόνια με την οικογένεια του 41χρονου ενώ ιδιαίτερη παρέα έκαναν τα 7χρονα παιδιά τους...
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: