Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Σκληρό πορνό με διακινητή Βούλγαρο

Κρύος ιδρώτας έλουσε του άνδρες της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος στη θέα του περιεχομένου των αρχείων παιδικής πορνογραφίας που είχε στην κατοχή του ο 48χρονος Βούλγαρος, ο οποίος συνελήφθη το πρωί της Τρίτης στην Αθήνα.
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της zougla.gr, το υλικό ήταν πολύ «σκληρό». Ίσως το πιο απεχθές που αντίκρισαν ακόμα και οι πιο έμπειροι αστυνομικοί της Δίωξης.
Σε πολλά αρχεία, πρωταγωνιστές των επαίσχυντων πράξεων ήταν βρέφη τα οποία υποβάλλονταν σε ...
σεξουαλικά βασανιστήρια. Ακόμα και σε κτηνοβασίες!  
Κατά πληροφορίες ο κατηγορούμενος διακινούσε υλικό παιδικής πορνογραφίας πολλά χρόνια. Οι δε αστυνομικοί τον αναζητούσαν τη τελευταία πενταετία. Έγκυρες «πηγές» αναφέρουν ότι η εν λόγω σύλληψη και συγκεκριμένα το «ψευδώνυμο» του συλληφθέντος, θα αποτελέσει προπομπό για ακόμα μεγαλύτερα «ψάρια».
Πρόκειται –κατά τις ίδιες «πηγές- για κύκλωμα παιδόφιλων στο οποίο συμμετέχουν πρόσωπα υπεράνω πάσης υποψίας, λαοπρόβλητοι πολίτες, αλλά και άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Αδίστακτοι παιδόφιλοι που δρουν σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Βούλγαρος ζει χρόνια στην Ελλάδα, δεν έχει οικογένεια και έχει εντρυφήσει στον τομέα των ηλεκτρονικών υπολογιστών.
Στο σπίτι του βρέθηκαν δύο σκληροί δίσκοι, που περιείχαν εκατοντάδες ηλεκτρονικά αρχεία παιδικής πορνογραφίας. Οι σκληροί δίσκοι κατασχέθηκαν και θα αποσταλούν για εργαστηριακές εξετάσεις.  
zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: