Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ομολόγησαν οι δράστες τη δολοφονία Αγγελόπουλου

Ομολόγησαν, σύμφωνα με το filodimos-aigio.gr, οι τέσσερις συλληφθέντες για την υπόθεση της δολοφονίας Αγγελόπουλου.
Όπως έγινε γνωστό, οι τέσσερις άνδρες ηλικίας από 25 έως 46 ετών, αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες, μεταξύ άλλων για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης, ηθική αυτουργία και παράνομη οπλοφορία και... οπλοχρησία.


Μάλιστα, ανάμεσα στους συλληφθέντες φέρεται να είναι και γνωστός επιχειρηματίας, ο οποίος διατηρεί café-bar και κέντρο αναψυχής στις περιοχές Λόγγος και Άβυθος Αιγίου.


Οι τρεις από τους τέσσερις άνδρες, κατ' εντολήν του ενός και με την υπόσχεση πως θα πάρουν σημαντικό χρηματικό ποσό (50.000 ευρώ), συνεργάστηκαν για να «καθαρίσουν» τον επιχειρηματία.


Μάλιστα, τη σκανδάλη φαίνεται πως τράβηξε ο νεαρότερος όλων, ενώ οι υπόλοιποι καραδοκούσαν κοντά στο σημείο.


Όπως προέκυψε από την προανακριτική διαδικασία, οι τρεις νεαροί είχαν αποπειραθεί άλλη μία φορά να δολοφονήσουν τον Αγγελόπουλο μέσα στον Ιανουάριο του 2011, όμως δεν τα κατάφεραν κι έτσι προσπάθησαν ξανά, δυστυχώς αυτή τη φορά επιτυγχάνοντας τον στόχο τους...
Υπενθυμίζεται πως ο Άγγελος Αγγελόπουλος, γνωστός καθηγητής μαθηματικών και πολυσυζητημένο πρόσωπο, μετά τη χρεοκοπία της πάλαι ποτέ κραταιάς εταιρείας Synthesis Α.Ε. στην οποία ήταν βασικός μέτοχος, δέχθηκε επίθεση το μοιραίο βράδυ της 4ης Φεβρουαρίου 2011, την ώρα που επέστρεφε από βραδινή έξοδο με τη σύντροφό του, μέσα στο γκαράζ της πολυκατοικίας του διαμερίσματος της Μελετοπούλων 61Α. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: