Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Συνελήφθη ο 31χρονος που πυροβόλησε κατά θηροφύλακα στη Νέα Φώκαια

                      ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
astynomia4 Συνελήφθη ο 31χρονος που πυροβόλησε κατά θηροφύλακα στη ΧαλκιδικήΤην 14-11-2011 το βράδυ έλαβε χώρα απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 38χρονου θηροφύλακα σε δασική περιοχή στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής.
Ειδικότερα, ο θηροφύλακας εντόπισε ένα Ι.Χ. Επιβατηγό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρία άτομα, να κινούνται σε απαγορευμένη περιοχή θήρας στη Νέα Φώκαια Χαλκιδικής. Οι επιβαίνοντες στο όχημα όταν αντιλήφθηκαν την ....παρουσία του 38χρονου προκειμένου να τους ελέγξει, προσπάθησαν να διαφύγουν. Προ του ελέγχου, ο συνοδηγός του Ι.Χ. Επιβατηγού βγήκε από το όχημα κρατώντας κυνηγητικό όπλο και πυροβόλησε τρεις φορές το υπηρεσιακό όχημα στο οποίο επέβαινε ο 38χρονος χωρίς να τον τραυματίσει και κατόπιν τράπηκαν σε φυγή.
Από αστυνομική έρευνα, ταυτοποιήθηκε και συνελήφθη ως δράστης της εγκληματικής ενέργειας, ένας ομογενής 31 ετών, ενώ αναζητούνται και οι δύο συνεργοί του για να συλληφθούν, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας ανθρωποκτονίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων κατά συναυτουργία.
Από το σημείο κατασχέθηκαν (3) κάλυκες και (1) φυσίγγιο, τα οποία θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση, ενώ σε έρευνα του σπιτιού του συλληφθέντα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο καραμπίνες, που θα αποσταλούν για εργαστηριακή εξέταση.
Η έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και των υπόλοιπων δραστών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: