Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Δραματικές διαβουλεύσεις με τον εργάτη που κρατάει 2 ομήρους

Νέα εξέλιξη στην Κομοτηνή: Επίλεκτη ομάδα αστυνομικών από την Θεσσαλονίκη σπεύδει στο εργοστάσιο και θα μπει μέσα, αφού ο απολυμένος εργάτης παραμένει ανυποχώρητος: Κρατάει ομήρους και ζητάει να δει από κοντά τον προσωπάρχη, που τον απέλυσε.

Γύρω στη μια  ο εργάτης εισέβαλε στο εργοστάσιο κατασκευής κάδων απορριμμάτων και πυροβόλησε εξ επαφής το πρώην ....
αφεντικό του με αποτέλεσμα να το τραυματίσει σοβαρά στον θώρακα.

Σταθερή η κατάσταση των τραυματιών

Ο ιδιοκτήτης, ο κ. Σ. Ανδριανόπουλος, που μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου υπεβλήθη σε εγχείρηση, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες η κατάστασή του είναι δεν είναι κρίσιμη.

Εκτός όμως από αυτόν, ο δράστης τραυμάτισε δύο ακόμα άτομα, έναν υπάλληλο βουλγαρικής καταγωγής, ο οποίος φέρει τραύματα από σφαίρες στα πόδια και έναν αστυνομικό. Και αυτοί νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κομοτηνής και σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες έχουν ξεφύγει τον κίνδυνο.

Πάνω από πέντε ώρες η ομηρία

Στην συνέχεια ταμπουρώθηκε στο κτίριο κρατώντας τέσσερις ομήρους. Λίγες ώρες μετά άφησε τους δύο να φύγουν, ενώ κρατάει ακόμα δύο άτομα, τα οποία εργάζονται ως οδηγοί.

Στο σημείο βρίσκονται ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας με ειδικούς ψυχολόγους, που προσπαθούν να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να μην βλάψει και άλλους, όμως ο ίδιος φαίνεται να είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και να μην ακούει τίποτα.

Προφανώς, έχει θολώσει, αφού είναι απολυμένος τους  τελευταίους εννέα μήνες και κανείς ακόμα δεν γνωρίζει αν διεκδικεί δεδουλευμένα ή αν πρόκειται για μια πράξη απόγνωσης.

Πάντως, στο σημείο σπεύδει επίλεκτη ομάδα της αστυνομίας  (ΕΚΑΜ) από την Θεσσαλονίκη, προκειμένου να εισβάλλουν στο κτίριο και να λήξει η ομηρία.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: