Δευτέρα 7 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΠΗΓΑΓΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΕ!!

Σε θρίλερ έχει μετατραπεί η εξαφάνιση δύο εξάχρονων κοριτσιών από την Ελβετία, που απήχθησαν από τον πατέρα τους στις 30 Ιανουαρίου, ο οποίος στην συνέχεια αυτοκτόνησε και τώρα αυτά αγνοούνται.

Ο άνδρας απήγαγε τα παιδιά του από την εν διαστάσει σύζυγό του, που διαμένει στην Ελβετία και στην συνέχεια μετέβη.... στην Γαλλία και την Ιταλία, όπου στην τελευταία έπεσε στις ράγες τρένου. Κανείς όμως δεν ξέρει αν είχε πάρει μαζί τα παιδιά του στο τελευταίο ταξίδι του ή αν τα άφησε στην γενέτειρά τους.

Οι αρχές σαρώνουν Γαλλία – Ελβετία – Ιταλία, ψάχνοντας ακόμα και σε πηγάδια, με μοναδικό στοιχείο ότι ο αυτόχειρας έκανε ανάληψη ενός τεράστιου χρηματικού ποσού από τράπεζα στην Μασσαλία.

Στο  έργο εντοπισμού των μικρών Αλέσια και Λίβια συμμετέχουν πλήθος εθελοντών, καθώς η ιστορία τους έχει συγκλονίσει το παγκόσμιο σκηνικό.

Ο πατέρας των δύο παιδιών λίγο πριν πέσει στις ράγες, έστειλε επιστολή στην μητέρα τους λέγοντας πως είναι απελπισμένος και δεν μπορεί να ζήσει μακριά της.

Στο αμάξι του, που εντοπίστηκε κοντά στο σημείο που αυτοκτόνησε, δεν υπήρχε δυστυχώς κανένα στοιχείο, που να μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των δύο κοριτσιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια: