Τρίτη 22 Φεβρουαρίου 2011

ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΕΡΓΟΥ ΠΕΙΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΕΚΘ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Ένας 27χρονος, από τους πενήντα αλλοδαπούς μετανάστες απεργούς πείνας, που παραμένουν στον έβδομο όροφο του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Θεσσαλονίκης διεκδικώντας νομιμοποίηση των μεταναστών, μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο, μετά από λιποθυμικό επεισόδιο.

Ο 27χρονος λιποθύμησε λίγο μετά τις εννιά το χθες το βράδυ και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου ανέκτησε .....τις αισθήσεις του. Τις προηγούμενες τρεις ημέρες παρουσίαζε συμπτώματα έντονης εξάντλησης και νεφρικής δυσλειτουργίας.
Ο αλλοδαπός μετανάστης θα παραμείνει προληπτικά για τις επόμενες ώρες στο νοσοκομείο για να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Οι μετανάστες συμπλήρωσαν την τέταρτη εβδομάδα απεργίας πείνας και αυτό είναι το τέταρτο συμβάν μεταφοράς απεργού πείνας σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Οι προηγούμενοι που χρειάστηκε να μεταφερθούν μετά από λυποθυμικά επεισόδια σε διάφορα νοσοκομεία λίγες μέρες πριν, επέστρεψαν στο ΕΚΘ μετά τις εξετάσεις στις οποίες είχαν υποβληθεί και συνεχίζουν μαζί με τους άλλους την διαμαρτυρία τους.

Read more: http://www.seleo.g

Δεν υπάρχουν σχόλια: