Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΠΡΟΣ ΟΙΚΟΝΟΜΕΑ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΥΡΑΚΗ: ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ

Πάρ τον στον γάμο σου να σου πει και του χρόνου! Καλεσμένος στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega» ήταν ο Θεόδωρος Πάγκαλος, ο οποίος μέσα στην «φούρια» του είπε στον Καμπουράκη και τον Οικονομέα ότι το πιο σοβαρό θέμα στην εκπομπή τους είναι… ο καιρός!

Ο μετεωρολόγος της εκπομπής, Θ. Κολυδάς, αφού είπε τον καιρό, απευθυνόμενος στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης είπε: «Εγώ είμαι δημόσιος υπάλληλος κ. Πάγκαλε», αφήνοντας αιχμές για τις παλαιότερες δηλώσεις του αντιπροέδρου.

Ο κ. Πάγκαλος προσπάθησε να δικαιολογηθεί ....λέγοντας ότι ο κ. Κολυδάς είναι λαμπρός επαγγελματίας και πώς οι παλαιότερες αναφορές του δεν ήταν για όλους τους δημοσίους υπαλλήλους, αλλά για αυτούς που μπήκαν με μέσον και άλλα παρόμοια.

Ε, κάπου εκεί και προσπαθώντας να φτιάξει την εικόνα του στα μάτια του κ. Κολυδά είπε  «Μα το πιο σοβαρό πράγμα που λέτε (στην εκπομπή) είναι ο καιρός και έχετε βάλει χρονόμετρο (επιτρέπουν στον μετεωρολόγο να λέει τον καιρό 40 δευτερόλεπτα). Γιατί το έχετε κάνει αυτό;». Μέσα στην ευγένεια ο αντιπρόεδρος…, o οποίος το είπε βέβαια χαριτολογώντας.

Ο Γ. Οικονομέας όμως δεν πτοήθηκε και του απάντησε «Γιατί οι δημόσιοι υπάλληλοι μιλάνε πολύ και μας τρώνε χρόνο»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: