Παρασκευή, 9 Δεκεμβρίου 2011

Συνελήφθη γυναικολόγος για "φακελάκι"

Μια 62χρονη γυναικολόγος -μαιευτήρας που εργάζεται σε δημόσιο μαιευτήριο της Αθήνας συνελήφθη από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Εσωτερικών Υποθέσεων κατηγορούμενη για απόπειρα εκβίασης και παθητική δωροδοκία. Συγκεκριμένα είχε ζητήσει 1.300 ευρώ από εγκυμονούσα για να την υποβάλλει σε ...καισαρική επέμβαση.
Όπως έγινε γνωστό η γιατρός, που είναι διευθύντρια της μαιευτικής κλινικής του νοσοκομείου, είχε ζητήσει σύμφωνα με καταγγελίες το ποσό των 1.300 ευρώ προκειμένου να προβεί σε καισαρική επέμβαση 24χρονης εγκυμονούσας. Τα χρήματα αυτά ήταν επιπλέον των 1.700 ευρώ που ήταν τα νόμιμα έξοδα νοσηλείας στο νοσοκομείο.
Η νεαρή γυναίκα κατήγγειλε πως η γυναικολόγος της είχε ζητήσει το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό ως επιπλέον αμοιβή δική της και του αναισθησιολόγου που θα συνέδραμε στη διαδικασία της καισαρικής επέμβασης. 
Σχόλιο Παραπολιτικής: Συγχαρητήρια στο ΒΗΜΑ για την ανάδειξη του θέματος. Περισσότερα εδώ. Θα έχει ενδιαφέρον να "παρακολουθήσει" το θέμα η εφημερίδα και να μας ενημερώσει για τις τελικές κυρώσεις που θα επιβληθούν στη γυναικολόγο. Εκεί είναι όλο το ζουμί...
Συγχαρητήρια βέβαια και στην 24χρονη εγκυμονούσα που αρνήθηκε τη συναλλαγή. Το παιδάκι που θα γεννηθεί θα έχει έναν ακόμα λόγο να είναι περήφανο για τους γονείς του. Στο χέρι όλων μας είναι η αντιμετώπιση της διαφθοράς...
parapolitiki.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: