Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

«Ασφαλιστικά μέτρα» το όπλο του Ψωμιάδη

Στο Συμβούλιο της Επικρατείας θα προσφύγει άμεσα ο Παναγιώτης Ψωμιάδης ζητώντας την ακύρωση της απόφασης του Γενικού Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας, Θύμιο Σώκο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του SPNews, η υπερασπιστική γραμμή του Περιφερειάρχη, σκέφτεται και την αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα έτσι ώστε να βγει προσωρινή απόφαση που.....
θα ζητεί να μην αλλάξει η ισχύουσα κατάσταση.
 
Η επιχειρηματολογία του κ. Ψωμιάδη έγκειται στους ισχυρισμούς του ότι η απόφαση του κ. Σώκου δεν είναι νόμιμη, ενώ αν στον Άρειο Πάγο δικαιωθεί και επαναληφθεί το Εφετείο και πάλι δικαιωθεί τότε θα έχει «πληγεί» ανεπανόρθωτα από την κίνηση του κ. Σώκου.
 Πολύ πιθανό λοιπόν, μέχρι και τον Άρειο Πάγο, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης να συνεχίσει να ασκεί νομίμως τα καθήκοντά του ως Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας.
Και μέχρι τότε, όπως μας σχολίασε γνωστός Νεοδημοκράτης, μπορεί να έχουν αλλάξει πολλά, όπως η κυβέρνηση για παράδειγμα.
 ΔΣ

«Αποκαλύψεις» στη συνέντευξη τύπου
 Αύριο Τρίτη 7/6/2011, στις 11.00 το πρωί, σε αίθουσα του ξενοδοχείου The Met, ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης θα προβεί σε δηλώσεις σχετικά με την απόφαση του Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που τον θέτει σε αργία.
http://spnews.gr/index.php/local-gov/aytodioikisi/makedonia/9166-psomiadis

Δεν υπάρχουν σχόλια: