Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΒΡΕΘΗΚΕ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟΝ Κ. ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ!

Ένας  68χρονος προσήχθη ως ένας από τους δράστες της επίθεσης κατά του βουλευτή της ΝΔ Κωστή Χατζηδάκη, τον περασμένο Δεκέμβριο. Πρόκειται για έναν συνταξιούχο του ΟΤΕ, ο οποίος μένει στα Εξάρχεια.
Όπως κατέθεσε, το έκανε επειδή ήταν εξοργισμένος. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες ο 68χρονος εμφανίζεται... μετανιωμένος για την απρόκλητη πράξη του.


Ο ίδιος ομολόγησε την συμμετοχή του στην επίθεση και εις βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, η οποία θα υποβληθεί στον εισαγγελέα πρωτοδικών.


Υπενθυμίζεται ότι στις 15 Δεκεμβρίου, ημέρα πανελλαδικής απεργίας της ΓΣΕΕ, ο βουλευτής της ΝΔ, ενώ διέσχιζε πεζός την οδό Πανεπιστημίου, δέχθηκε επίθεση από αγνώστους με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στην μύτη και το φρύδι. Στην συνέχεια μεταφέρθηκε αιμόφυρτος στην είσοδο ενός παρακείμενου κτηρίου και στην συνέχεια στην Βουλή, όπου και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.


Έπειτα μεταφέρθηκε στο Ερρίκος Ντυνάν, όπου έμεινε για προληπτικούς λόγους.


Ο εντοπισμός του δράστη έγινε έπειτα από ενδελεχή έρευνα από καταθέσεις αυτόπτων μαρτύρων και από την εξέταση υλικού από τις κάμερες ενώ αναζητούνται άλλα δύο άτομα. 
ΣΤΑΡ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: