Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2011

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση τρόικας - Βενιζέλου στο Yπ. Οικονομικών

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η συνάντηση, στο Υπουργείο Οικονομικών, του αντιπρόεδρου της κυβέρνησης και υπουργού Οικονομικών, Ευάγγελου Βενιζέλου, με τους επικεφαλής της τρόικας για την οριστικοποίηση των μέτρων και των παρεμβάσεων του Μεσοπρόθεσμου Πλαισίου Δημοσιονομικής Στρατηγικής και του εφαρμοστικού νόμου (φορολογικά μέτρα, αποκρατικοποιήσεις, διαρθρωτικές αλλαγές).
Ο κ. Βενιζέλος θα ενημερώσει.... στη Βουλή τον Κοινοβουλευτικό Τομέα Ελέγχου του ΠΑ.ΣΟ.Κ. για το Μεσοπρόθεσμο και το απόγευμα θα μεταβεί στις Βρυξέλλες, συνοδεύοντας τον πρωθυπουργό στη Σύνοδο Κορυφής.


Με βάση το χρονοδιάγραμμα που γνωστοποίησε χθες το Υπουργείο Οικονομικών, αύριο το πρωί, θα συνεδριάσει η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών της Βουλής για τη δεύτερη ανάγνωση του Μεσοπρόθεσμου. Την ίδια ημέρα, θα δοθεί στα κόμματα το κείμενο του εφαρμοστικού νόμου, ώστε να μπορέσουν να το επεξεργαστούν, έως την έναρξη της κοινοβουλευτικής συζήτησης.


Τη Δευτέρα και την Τρίτη, 27 και 28 Ιουνίου ανντίστοιχα, το Μεσοπρόθεσμο θα συζητηθεί στην ολομέλεια της Βουλής, ενώ την Τρίτη θα αρχίσει στη Διαρκή Επιτροπή η συζήτηση του εφαρμοστικού νόμου, ο οποίος πρέπει να έχει ψηφιστεί από τη Βουλή έως τις 30 Ιουνίου. 
zougla.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: