Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Τζήκας το νέο φαβορί για ΔΕΘ

Πριν από 20 μέρες πρώτοι στο SPNews σας είχαμε ενημερώσει για την περίπτωση Ευθυμιάδη ως νέου προέδρου στη ΔΕΘ (εδώ). Περίπτωση που όμως βρήκε αρκετούς αντιδρώντες εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ.
Έτσι , σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, από τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους αυτός που έχει υπερκεράσει άλλα ονόματα και βρίσκεται ψηλά στη λίστα επιλογής είναι ....ο Τάσος Τζήκας.
Ο κ. Τζήκας, είναι πρόεδρος του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής και Επικοινωνιών Ελλάδος ενώ όπως θυμόμαστε είχε θέσει τον εαυτό του στην διάθεση του ΠΑΣΟΚ ή του διαπαραταξιακού για υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης.
Η επιλογή Τζήκα, έχει και αυτή τις «ευλογίες» Μπουτάρη, ενώ είναι ενδιαφέρον να δούμε πως θα αντιδράσει το τοπικό ΠΑΣΟΚ, που σύμφωνα με πληροφορίες προτιμά αξιοποίηση κομματικού στελέχους στην ενοποιημένη, όπως όλα δείχνουν, ΔΕΘ- HELEXPO.
Οι αντιδρώντες στο πρόσωπο Τζήκα, αναφέρονται σε μια ξεκάθαρη αξιοποίηση κομματικού στελέχους από την Βόρεια Ελλάδα ενώ αντιπροτείνουν να αξιοποιηθεί ο κ. Τζήκας στην Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, θέση που όπως λένε του ταιριάζει καλύτερα.
http://spnews.gr/index.php/oikonomia/oikonomia/foreis/10062-tzikas-deth

Δεν υπάρχουν σχόλια: