Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ύβρεις, απειλές και βαριές εκφράσεις χθες τα ξημερώματα στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης που κράτησε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.
Νταηλίκια, απειλές και απρεπείς χαρακτηρισμοί από δημοτικούς συμβούλους της Θεσσαλονίκης με τον Γιάννη Μπουτάρη, απηυδισμένο να αποχωρεί.... από την αίθουσα.
του Δημήτρη Συρμάτση
Το «φυτίλι» άναψε η υπογραφή μνημονίου με το ινστιτούτο εργασίας της ΓΣΕΕ που βρήκε ύφαλο στην παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης και στους Σωτήρη Ζαριανόπουλο και Μιχάλη Κωνσταντινίδη.
Ο κ . Ζαριανόπουλος, μίλησε για «αντεργατικές» πρακτικές, μη νομιμότητα της ψήφισης του θέματος θέλοντας με κάθε τρόπο να αποτρέψει την ψηφοφορία. Από την μεριά του, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου συνέχισε την διαδικασία της ψηφοφορίας, εξοργίζοντας τον Σωτήρη Ζαριανόπουλο, ο οποίος του αντέτεινε ότι παραπλανεί το συμβούλιο.
Εκεί το ποτήρι ξεχείλισε και λόγω των πολλών ωρών στην αίθουσα, τα αίματα άναψαν και ξεκίνησε ο «τρικούβερτος» καυγάς. Ο κ. Ζαριανόπουλος άρχισε να διαπληκτίζεται με δημοτικούς συμβούλους της Πρωτοβουλίας, ενώ ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης, προχώρησε ένα βήμα παραπάνω βρίζοντας τον σύμβουλο της Πρωτοβουλίας Λευτέρη Κιοσέογλου και απειλώντας τον «Έλα έξω να τα πούμε».
Από την μεριά του ο κ. Κιοσέογλου έδειξε να αποδέχεται την «πρόσκληση» πριν τους συγκρατήσουν οι ψυχραιμότεροι και εκείνος απευθυνόμενος προς το κοινό της TV100 φώναζε «Με έβρισε, με απείλησε».
Εκείνη τη στιγμή η δημοτική τηλεόραση αποφασίζει τη διακοπή της μετάδοσης, τα πνεύματα ηρέμησαν αφού αποχώρησαν οι σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης και το θέμα τέθηκε τελικά σε ψηφοφορία όπου και εγκρίθηκε με πλειοψηφία. 
http://spnews.gr/index.php/local-gov/aytodioikisi/thessaloniki/9758-dimotiko

Δεν υπάρχουν σχόλια: