Πέμπτη 23 Ιουνίου 2011

Στη σύνοδο κορυφής του ΕΛΚ ο Α. Σαμαράς

Στις Βρυξέλλες βρίσκεται από χθες το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ Αντώνης Σαμαράς, προκειμένου να συμμετάσχει σήμερα στη Σύνοδο Κορυφής του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Στη Σύνοδο Κορυφής συμμετέχουν οι Αρχηγοί Κρατών και Πρωθυπουργοί του ΕΛΚ από 17 κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Θα λάβουν μέρος, επίσης, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής κ. Μπαρόζο, ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. ΡομπάιΜπούζεκ και ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου κ.
Στον πρόεδρο  της ΝΔ αναμένεται να ασκηθούν... νέες πιέσεις από τους ηγέτες της Ε.Ε. που συμμετέχουν στη σύνοδο προκειμένου να αλλάξει ή αντιμνημονιακή πολιτική του κόμματος,  όπως και η αρνητική του στάση στο σύνολο του μεσοπρόθεσμου δημοσιονομικού προγράμματος.

Τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας συνοδεύουν ο εκπρόσωπος του κόμματος  Γ. Μιχελάκης, οι  αναπληρωτές τομεάρχες Οικονομικών . Χ. Σταϊκούρας και Ν. Μηταράκης, ο Γραμματέας Διεθνών Σχέσεων & Ευρωπαϊκής Ένωσης,  Στ.  Παπασταύρου και οι σύμβουλοι του Προέδρου Καθηγητής  Γ.  Μουρμούρας και κ. Χρ.  Λαζαρίδης
ΣΤΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: