Τετάρτη 29 Ιουνίου 2011

Υπερψηφίσθηκε το μεσοπρόθεσμο από τη Βουλή

Υπερψηφίσθηκε  το μεσοπρόθεσμο δημοσιονομικό πρόγραμμα 2012-2015 από τη Βουλή με  τις ψήφους 155 βουλευτών,  των βουλευτών του   ΠΑΣΟΚ και της ανεξάρτητης πλέον  βουλευτού  Έλσας Παπαδημητρίου (που ανεξαρτητοποιήθηκε κατά την ομιλία της στη Βουλή). 138 βουλευτές το καταψήφισαν και 5 δήλωσαν παρόντες. 
Το καταψήφισε όμως ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  Παναγιώτης  Κουρουμπλής, ο οποίος είχε ασκήσει  σκληρή κριτική στην ομιλία του, ενώ τελικά.....
ο Αλέκος Αθανασιάδης το υπερψήφισε, επειδή πείσθηκε όπως ισχυρίσθηκε από τις  ομιλίες του υπουργού Οικονομικών και του πρωθυπουργού στη Βουλή. Σε... θρίλερ εξελίχθηκε η ψήφος του βουλευτή Πέλλας του ΠΑΣΟΚ κ. Γιουμαντζίδη, ο οποίος αφού δεν απάντησε στις εκφωνήσεις του ονόματός του δύο φορές, τελικά πήρε και αυτός τον λόγο και δήλωσε ότι συμφωνεί με τον κ. Αθανασιάδη και υπερψηφίζει!           

Το μεσοπρόθεσμο καταψήφισαν και οι βουλευτές της ΝΔ, του ΛΑΟΣ, του ΚΚΕ, του ΣΥΡΙΖΑ, όπως επίσης και οι «ανεπίσημες» κοινοβουλευτικές ομάδες της Δημοκρατικής Αριστεράς και του Άρματος Πολιτών.

Απουσίαζε όμως σε ταξίδι ο βουλευτής της ΝΔ κ. Κ. Καραγκούνης, ο οποίος τάχθηκε με επιστολή του, η οποία δεν προσμετράται ως ψήφος στο αποτέλεσμα, κατά του μεσοπρόθεσμου. Απών ήταν και ο ανεξάρτητος βουλευτής κ. Γ. Λιάνης.

Παρόντες δήλωσαν οι βουλευτές της Δημοκρατικής Συμμαχίας.           
star     

Δεν υπάρχουν σχόλια: