Τετάρτη 15 Ιουνίου 2011

Στάσεις εργασίας στα αστικά λεωφορεία. Κανονικά το μετρό και τα αεροπλάνα

Κανονικά από τις 8 το πρωί και μετά θα κινηθεί ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιηθούν σήμερα και οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες συμμετέχουν στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με στάσεις εργασίας


Κανονικά από τις 8 το πρωί και μετά θα κινηθεί ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος
Μετ' εμποδίων θα πραγματοποιηθούν σήμερα....
και οι μετακινήσεις με τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς καθώς οι εργαζόμενοι στις αστικές συγκοινωνίες συμμετέχουν στη γενική απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ με στάσεις εργασίας.
Συγκεκριμένα, τα αστικά λεωφορεία θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και τα τρόλεϊ από τις 8 το πρωί έως τις 10 το βράδυ. Τα οχήματα και των δύο μέσων δεν θα κινηθούν νωρίς το πρωί και αργά το βράδυ λόγω των στάσεων εργασίας στην αρχή και τη λήξη της βάρδιας.
Ωστόσο, σύμφωνα με ανακοίνωση του ΟΑΣΑ, βάσει των κυκλοφοριακών δεδομένων της πόλης, εκτιμάται ότι τα δρομολόγια των λεωφορείων και των τρόλεϊ θα αποκατασταθούν πλήρως τουλάχιστον μία ώρα μετά τη λήξη της στάσης εργασίας.
Ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος θα κινηθεί κανονικά από τις 8 το πρωί και μετά, ενώ οι συρμοί του τραμ θα πραγματοποιούν δρομολόγια από τις 6 το πρωί έως τα μεσάνυχτα.
Κανονικά θα κινείται, καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας, το μετρό καθώς οι εργαζόμενοι αποφάσισαν να μην κινητοποιηθούν "προκειμένου να διευκολύνουν την ασφαλή μετακίνηση των διαδηλωτών", όπως επισημαίνουν σε ανακοίνωσή τους.
Αντίθετα, ακινητοποιημένοι θα παραμείνουν όλη την ημέρα οι συρμοί του ΟΣΕ και του Προαστιακού Σιδηροδρόμου και ως εκ τούτου δεν θα πραγματοποιούνται και τα δρομολόγια του μετρό στο τμήμα της γραμμής "Δουκίσσης Πλακεντίας - Αεροδρόμιο", ενώ δεν θα λειτουργούν και οι ενδιάμεσοι σταθμοί Παλλήνη, Παιανία-Κάντζα, Κορωπί.
Αντίθετα, οι πτήσεις στα αεροδρόμια της χώρας θα γίνουν κανονικά, καθώς τόσο οι ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας όσο και η ΟΣΥΠΑ ανέστειλαν την 24ωρη απεργία που είχαν προκηρύξει για σήμερα.
Μ. ΛΙΛΙΟΠΟΥΛΟΥ
ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: