Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

Θεσσαλονίκη: Το ηλεκτρικό ρεύμα χτύπησε 18χρονο

Κεραυνοβολήθηκε από το ηλεκτρικό ρεύμα και δίνει μάχη για τη ζωή του στην εντατική μονάδα του Ιπποκράτειου νοσοκομείου Θεσσαλονίκη ένας 18χρονος μαθητής λυκείου από τη Νέα Μηχανιώνα.
Το ατύχημα έγινε στο βοηθητικό γήπεδο ρίψεων του Καυταντζογλείου σταδίου, όπου ο νεαρός μαθητής παρουσία συγγενικών του προσώπων έκανε προπόνηση προκειμένου να πετύχει τα όρια εισαγωγής στις στρατιωτικές σχολές του αθλήματος της σφαίρας.
Το απόγευμα της Τετάρτης ο άτυχος μαθητής κατόρθωσε να ξεπεράσει το όριο με συνεχείς ρίψεις σφαίρας και άρχισε να .....πανηγυρίζει την επιτυχία του. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών του άρχισε να κουνάει μια μικρή κολόνα φωτισμού του χώρου.
Ξαφνικά, προκλήθηκε βραχυκύκλώμα και το ηλεκτρικό ρεύμα κεραυνοβόλησε τον 18χρονο που έπεσε αναίσθητος στο έδαφος. Αμέσως του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες και με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
Ήδη γίνεται έρευνα για να διαπιστωθούν οι λόγοι της διαρροής του ηλεκτρικού ρεύματος, ενώ την προανάκριση για το ατύχημα διερευνά το αστυνομικό τμήμα της περιοχής.
makthess.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: