Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΟΙ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΤΗΣ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ

Οι πέντε νέοι δήμαρχοι της Χαλκιδικής προχώρησαν στον ορισμό αντιδημάρχων και στη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων ανά τομέα.

Στο
δήμο Πολυγύρου ο κ.Ζωγράφος όρισε αντιδημάρχους τους:  Χρήστο Βορδό, Γεώργιο Γκλάβα, Γιάννη Πύρο, Δημήτρη Κοντογιώργη και Χρήστο Δημητριάδη. ο κ. Ζωγράφος ζήτησε από όλους να είναι συμπαραστάτες στο έργο της νέας διοίκησης τονίζοντας ότι με αλληλεγγύη, ενότητα και συνεργασία θα μπορέσει να επιτευχθεί ο στόχος της δημοτικής αρχής, ξεπερνώντας την κακή οικονομική κατάσταση στην οποία βρέθηκε ο δήμος.

Στο δήμο Προποντίδας ο κ.Ιορδανίδης όρισε......
αντιδημάρχους τους: Μανόλη Καρρά, Βασίλη Δαμιανίδη, Κώστα Πασσαλή, Ανέστη Τσομπανέλη και Γιάννη Χατζηαλέξη. «Το βασικότερο πρόβλημα είναι το οικονομικό. Υπάρχουν πολλά προβλήματα αλλά πρώτο μέλημά μας είναι να στήσουμε οργανωτικά το νέο δήμο Προποντίδας» ανέφερε ο κ.Ιορδανίδης.
Στο δήμο Σιθωνίας ο κ.Τζίτζιος όρισε αντιδημάρχους τους: Κυπαρίσση Ντέμπλα, Δημήτρη Δημητρό, Αχιλλέα Παπαστεργίου και Γιώργο Ψηλογιάννη. Ο δήμαρχος Σιθωνίας Ιωάννης Τζίτζιος σε δήλωσή του ανέφερε: «Με τον ορισμό των Αντιδημάρχων ξεκινάμε με σταθερά και ουσιαστικά βήματα την υλοποίηση του έργου μας, εφαρμόζοντας τον προγραμματισμό μας. Δεν υπάρχει για μας περίοδος χάριτος γιατί τα προβλήματα στο Δήμο Σιθωνίας είναι πολλά και χρήζουν άμεσης επίλυσης. Τιμώντας την εμπιστοσύνη των συνδημοτών μας, εφαρμόζουμε την πολιτική μας, με βάση τις αρχές και τις αξίες μας,  με συνέπεια, διαφάνεια και κοινωνικό πρόσωπο».

Στο δήμο Αριστοτέλη ο κ.Πάχτας όρισε αντιδημάρχους τους: Γιάννη Λαμπρινό, Γιώργο Καραβασιλικό, Κωνσταντίνο Κατσαβαβάκη, Βασίλη Μοσχόπουλο.

Στο δήμο Κασσάνδρας ο κ.Παπαγιάννης όρισε αντιδημάρχους τους: Ρήγα Πέτρου, Χρήστο Φασούλα, Θανάση Σπανό και Γιώργο Κουτσούρα.

HALKIDIKINEWS.GR


Δεν υπάρχουν σχόλια: