Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΛΗ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ

Στον τρίτο όμιλο του Ευρωμπάσκετ 2011, που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου-18 Σεπτεμβρίου στη Λιθουανία, τοποθετήθηκε η εθνική ομάδα μπάσκετ των Ανδρών, μετά την κλήρωση της Κυριακής, που διεξήχθη στο Βίλνιους.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα καλείται, σε ένα «βατό» θεωρητικά όμιλο, να περάσει.....
τα «εμπόδια» της Κροατίας, του Μαυροβουνίου, της ΠΓΔΜ, της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης και της 1ης ομάδας των Προκριματικών, και να τερματίσει στην πρώτη θέση.

Σε περίπτωση που πραγματοποιηθεί ο εφικτός στόχος της πρόκρισης στην επόμενη φάση (προκρίνονται οι τρεις πρώτοι), τότε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα δεν θα βρει και πάλι στο δρόμο του μια ανυπέρβλητη δύναμη, καθώς θα διασταυρωθεί με τον τέταρτο όμιλο, στον οποίο μετέχουν οι Σλοβενία, Ρωσία, Βέλγιο, Γεωργία, Βουλγαρία και Ουκρανία.


Oι αγώνες του τρίτου ομίλου, που μετέχει η Εθνική, θα διεξαχθούν στην πόλη της νότιας Λιθουανίας, Αλίτους, και το γήπεδο «Alytus Arena», το οποίο είναι υπό κατασκευή και θα φιλοξενεί 5.500 θεατές.


Στην κλήρωση που έγινε στο Βίλνιους, το «παρών» έδωσαν ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Παναγιώτης Τσαγκρώνης, και ο γυμναστής της Εθνικής ομάδας, Γιάννης Παπαγεωργίου.


Από τον επιπρόσθετο προκριματικό γύρο, που θα ολοκληρωθεί στις 24 Αυγούστου, θα γίνουν γνωστές οι δύο ομάδες, οι οποίες θα συμπληρώσουν το «παζλ» των 24 αντιπροσωπευτικών συγκροτημάτων (για πρώτη φορά σε Ευρωμπάσκετ), που θα πάρουν μέρος στο Ευρωμπάσκετ 2011. Οι χώρες που θα αναμετρηθούν στα προκριματικά για τα τελευταία δύο «εισιτήρια» είναι η Φινλανδία, η Ουγγαρία και η Πορτογαλία.
protothema.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: