Σάββατο 29 Ιανουαρίου 2011

ΚΡΑΤΟΥΣΕ ΓΙΑ 16 ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΗ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΓΕΙΟ..ΚΑΙ ΖΟΥΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΡΩΜΕΝΗ ΤΟΥ!!

 
Το γύρο του κόσμου έχει κάνει η σοκαριστική είδηση ότι 64χρονος άνδρας από τη Βραζιλία κρατούσε κλειδωμένη επί 16 χρόνια τη γυναίκα του στο υπόγειο του σπιτιού του, την ίδια ώρα που στον επάνω όροφο συζούσε με άλλη γυναίκα!


Ούτε η αστυνομία του Σάο Πάολο δε μπορούσε να πιστέψει αυτό που έβλεπε. Η 64χρονη Σεμπαστιάνα Απαρετσίδα Γκρόπο ήταν σε κάκιστη κατάσταση και ζούσε μέσα σε ένα βρώμικο ....
υπόγειο γεμάτο ακαθαρσίες και νεκρές κατσαρίδες.


«Βρέθηκε χωρίς ρούχα σκεπασμένη με μια κουβέρτα» είπε η Άνα Λουίζα Σαλομόνε, εκπρόσωπος της αστυνομίας προσθέτοντας ότι ο αέρας ήταν βρώμικος, τα παράθυρα ερμητικά κλειστά ενώ υπήρχε και μούχλα σε πολλά σημεία του δωματίου.


Τόσο ο 64χρονος άνδρας, εν ονόματι Ζοάο Μπατίστα Γκρόπο όσο και η γυναίκα που ζούσε μαζί του συνελήφθησαν από τις αρχές και τους αποδόθηκε η κατηγορία της παράνομης φυλάκισης. Ο ίδιος, απολογούμενος, είπε στους αστυνομικούς ότι κρατούσε τη γυναίκα του κλειδωμένη επειδή γινόταν βίαιη και επιθετική λόγω των ψυχολογικών προβλημάτων από τα οποία έπασχε…


Οι γιατροί που εξέτασαν την 64χρονη γυναίκα, πάντως, φάνηκε να έχουν διαφορετική γνώμη καθώς, ναι μεν, διαπίστωσαν κάποια ψυχολογικά προβλήματα εκ μέρους της, αλλά τόνισαν ότι αφενός πιθανόν να προήλθαν από την φυλάκιση της και αφετέρου ότι δεν παρουσίασε κανένα σημάδια επιθετικής συμπεριφοράς.


Σύμφωνα με βραζιλιάνικα ΜΜΕ, ο Γκρόπο φυλάκισε συνολικά την άτυχη γυναίκα 16 χρόνια σε δύο περιόδους της ζωής της. Η δεύτερη (η οποία κράτησε μέχρι και τη λύτρωση της) είχε ξεκινήσει από το 2003 μετά το θάνατο του γιού τους σε τροχαίο δυστύχημα.
ΣΤΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: