Κυριακή 30 Ιανουαρίου 2011

"ΒΑΣΙΛΙΚΑ" ΠΡΟΦΥΛΑΚΤΙΚΑ

Πολλές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στη Βρετανία, η προσπάθεια εταιρείας προφυλακτικών να εκμεταλλευτεί τον επικείμενο γάμο του πρίγκιπα Γουίλιαμ με την Κέιτ Μίντλετον, βγάζοντας στο εμπόριο τα επονομαζόμενα «βασιλικά προφυλακτικά».

Τα συγκεκριμένα προφυλακτικά είναι....
όπως όλα τα άλλα, με τη διαφορά ότι περιέχονται σε μωβ πακετάκια με τη φωτογραφία του πρίγκιπα και της αγαπημένης του, την υπόσχεση για «υψηλής κλάσης απόλαυση» και την προτροπή: «Ξαπλώστε και σκεφτείτε την Βρετανία».

Στο πακέτο αναφέρεται ακόμα ότι «όπως ένας βασιλικός γάμος, έτσι και ο έρωτας με το αγαπημένο μας πρόσωπο είναι μια αξέχαστη εμπειρία». Παράλληλα, μέσα σε αυτό υπάρχει φυλλάδιο που γράφει : «Η Βρετανία έχει βγάλει μερικούς από τους σημαντικότερους εραστές παγκοσμίως και έχει μεγάλη παράδοση στον συγκεκριμένο τομέα».

Αντίδραση επίσημα από το Μπάκιγχαμ Πάλας δεν υπήρξε, ωστόσο πηγές από το παλάτι χαρακτηρίζουν την πρωτοβουλία της εταιρείας ως κακόγουστη. «Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έχει χιούμορ, αλλά αυτό ξεπέρασε κάθε όριο. Είναι ένας φθηνός τρόπος να βγάλουν χρήματα» αναφέρουν χαρακτηριστικά οι πηγές. 
ΣΤΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: