Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

"ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ" ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΗΣ 27 ΧΡΟΝΗΣ-ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ..ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ..

Η μητέρα της, Barbara Meyer, κατηγορήθηκε ότι συμμετείχε σε μια δολοφονία, σε κλοπή εκρηκτικών και σε ληστεία με απόπειρα δολοφονίας. Εξαφανίστηκε το 1984 και καταζητείτο από το 1985 όταν βρέθηκε γιάφκα της RAF την οποία είχε νοικιάσει.
Παραδόθηκε στις γερμανικές αρχές τον Μάιο του 1999 αφού από το 1987 και μετά ζούσε στον Λίβανο. Επειδή η συμμετοχή της στη δολοφονία δεν μπορούσε να αποδειχθεί και οι άλλες κατηγορίες είχαν παραγραφεί αφέθηκε ελεύθερη το 2001 και βρίσκεται έκτοτε στην Ελλάδα. Θεωρείται ότι...
από το 1987 που βρισκόταν στο Λίβανο δεν είχε καμιά εμπλοκή σε τρομοκρατικές ενέργειες στη Γερμανία ενώ λίγο μετά την άφιξή της εκεί μαζί με άλλα μέλη τς RAF, χώρισε από τον επίσης καταζητούμενο άνδρα της και το 1991 απέκτησε έναν γιό με έναν Λιβανέζο.

Ο πατέρας της, Horst Ludwig Meyer, ήταν πιο ενεργό μέλος (το 1985 οι Γερμανικές μυστικές υπηρεσίες θεωρούσαν ότι οι δύό τους ήταν οι ηγέτες της τρίτης γενιάς τρομοκρατών της RAF) της RAF.

Κατηγορούνταν για τρεις δολοφονίες, ενός μέλους του ΔΣ της Siemens το 1986 που σκοτώθηκε μαζί με τον οδηγό του σε βομβιστική επίθεση και του Προέδρου μιας εταιρίας κατασκευής κινητήρων αεροπλάνων το 1985, οι οποίες μέχρι σήμερα δεν έχουν διαλευκανθεί.

Επίσης θεωρείται πιθανόν να συμμετείχε στη δολοφονία ενός Γερμανού διπλωμάτη το 1986, του Προέδρου της DEUTSCHE BANK το 1989, του Προέδρου του οργανισμού που είχε αναλάβει την ιδιωτικοποίηση των ανατολικογερμανικών δημοσίων επιχειρήσεων το 1991. Τέλος θεωρείται πιθανό να συμμετείχε και στη βομβιστική επίθεση σε νεόκτιστη φυλακή όπου με 200 κιλά εκρηκτικά διέλυσαν το έκτασης 3 τετρ. χιλιομέτρων κτήριο το 1993.

Έναμισι χρόνο μετά τη διάλυση της RAF (Απρίλιος του 1998 με επιστολή τους στο Reuters), τον Σεπτέμβριο του 1999, ο Meyer έπεσε νεκρός σε ανταλλαγή πυροβολισμών στη Βιέννη. Περίοικοι είχαν δει ένα ζευγάρι να κινείται ύποπτα και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Μόλις ο Meyer τους αντιλήφθηκε τράπηκε σε φυγή προκειμένου να αποφύγει τον έλεγχο και στη συνέχεια άνοιξε πύρ εναντίον των Αστυνομικών με αποτέλεσμα να σκοτωθεί στην ανταλλαγή πυρών. Οι κατοπινές έρευνες έδειξαν ότι ζούσε από το 1995 στη Βιέννη μαζί με την επίσης καταζητούμενη Klump.

Ένα ακριβώς χρόνο μετά το θάνατό του έγινε επίθεση με μολότωφ εναντίον της Πρεσβείας της Αυστρίας στην Κοπεγχάγη.
πηγη


Δεν υπάρχουν σχόλια: