Κυριακή 10 Ιουνίου 2012

Απίστευτο αυτογκόλ του «Πανίκα» Ψωμιάδη!

"Η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις"

Το Στίγμα: Μα τί πίνεις ;
Η Νέα Δημοκρατία και η Χρυσή Αυγή είναι αδελφές παρατάξεις, κατά τον συντονιστή του προεκλογικού αγώνα της ΝΔ για την Βόρεια Ελλάδα Παναγιώτη Ψωμιάδη!!!
Σχολιάζοντας την επίθεση του υποψήφιου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη, κατά της Ρένας Δούρου και της Λιάνας Κανέλλη, ο Π. Ψωμιάδης είπε ακριβώς τα εξής: «Εμένα προσωπικά δεν με ενοχλεί η Χρυσή Αυγή, πλην ακραίων συμπεριφορών τις οποίες και καταδικάζω». Υποστήριξε επίσης, ότι ο ΣΥΡΙΖΑ, κατέστρεψε το κέντρο της Αθήνας και ξεπούλησε το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια, ενώ η Χρυσή Αυγή δεν είχε καμία συμμετοχή σε επεισόδια.
Τη «γκάφα» του Ψωμιάδη έσπευσε να εκμεταλλευτεί ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος λέγοντας: «Είναι συγκλονιστική η είδηση ότι ο κ. Ψωμιάδης, δήλωσε ότι είναι αδελφό του κόμμα του η Χρυσή Αυγή. Είναι μια δήλωση που δείχνει ξεκάθαρα ότι πλέον συγκλίνει το τρίτο με το τέταρτο Γερμανικό Ράιχ. Είναι απίστευτο ότι για να πάρουν κάποιες ψήφους από Έλληνες πολίτες που παρασύρθηκαν, οδηγούνται πλέον σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα επιτρέψουμε την εμφύλια διαμάχη. Θα είμαστε οι εγγυητές της ομαλότητας του τόπου, θα είμαστε οι εγγυητές της ελληνικής οικογένειας, θα είμαστε οι εγγυητές της ασφάλειας».
Ορισμένοι πρέπει να αντιληφθούν ότι η… πολυσυλλεκτική ψηφοθηρία έχει και όρια.

Πηγή: http://www.defence-point.gr/news/?p=49829

Δεν υπάρχουν σχόλια: