Τρίτη 26 Ιουνίου 2012

70.794 ευρώ είχε εισπράξει τα τελευταία χρόνια από τον ΟΓΑ “μαϊμού” τυφλός

To Στίγμα: Ε ρε μνημόνιο που μας χρειάζεται!
Στο εισαγγελέα οδηγήθηκε 56χρονος, ο οποίος όπως διαπιστώθηκε, τα τελευταία οκτώ χρόνια έπαιρνε παράνομα σύνταξη ως τυφλός από τον Οργανισμό Γεωργικών Ασφαλίσεων Το ύψος της συνολικής ζημιάς που προκλήθηκε στον ΟΓΑ ανέρχεται στις 70.794 ευρώ.
Ο 56χρονος συνελήφθη χθες το πρωί στο Περιστέρι, από αστυνομικούς της Υπηρεσίας Οικονομικής Αστυνομίας και
Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία, από το Τμήμα Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας, για απάτη κατ' εξακολούθηση.
Από την διερεύνηση της υπόθεσης, ύστερα από σχετική καταγγελία στην ηλεκτρονική διεύθυνση 11012@hellenicpolice.gr, προέκυψε ότι για τον 56χρονο είχε γνωματευθεί από το 2004 ποσοστό αναπηρίας 67% το οποίο στα τέλη του 2007 επεκτάθηκε στο 100%, με γνωμάτευση υγειονομικής επιτροπής του Ι.Κ.Α. Αργους, στην οποία αναφερόταν μεταξύ άλλων ότι η αναπηρία του 56χρονου ήταν διαρκής και εφ' όρου ζωής και πως έχρηζε συμπαράστασης τρίτου προσώπου.
Ο 56χρονος εντοπίστηκε να πουλά οπωροκηπευτικά προϊόντα σε λαϊκή αγορά του Περιστερίου και να οδηγεί Ι.Χ. φορτηγό αυτοκίνητο, ενώ στον έλεγχο που του έγινε, βρέθηκε άδεια ικανότητας οδήγησης αυτοκινήτου και μοτοσικλέτας στο όνομά του.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: