Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΚΑΙ Η ΚΑΝΕΛΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

Η Λιάνα Κανέλλη είναι εκ των υποψηφίων για την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, από τη στιγμή που κανένας εκ των μετόχων της εταιρίας, δεν είναι διατεθειμένος να βγει μπροστά, έστω μέχρι το καλοκαίρι. Στο τραπέζι και ονόματα παλαιμάχων, με ψηλότερα αυτό του ............
Βασίλη Κωνσταντίνου. Πιθανή η αναβολή της Γενικής Συνέλευσης των μετόχων, από τις 17 στις 24 Ιανουαρίου.

Προς αναβολή οδεύει η Γενική Συνέλευση των μετόχων της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, που έχει προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου, με σκοπό την ανάδειξη νέου προέδρου της ΠΑΕ.

Σύμφωνα με τη φημολογία που έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, δεν υπάρχει ούτε ένας (!) θετικός στο ενδεχόμενο να αναλάβει έστω μέχρι το καλοκαίρι, από τους υπάρχοντες μετόχους, με αποτέλεσμα να προσανατολίζονται στην επιλογή κάποιου εξωτερικού και τη Λιάνα Κανέλλη να είναι εκ των υποψηφίων!

Η Κανέλλη άλλωστε, εκτός από δηλωμένη Παναθηναϊκός και ενεργή σε όλες σχεδόν τις δραστηριότητες της ομάδας, είναι και ένα από τα λίγα άτομα που γνωρίζουν πολύ καλά πρόσωπα και καταστάσεις, ενώ όσοι την γνωρίζουν, ξέρουν ότι περνάει και αρκετό χρόνο στις εγκαταστάσεις της ομάδας στην Παιανία.

Στην περίπτωση που προωθηθεί μια τέτοια λύση, θα έχει σαφώς περιορισμένες αρμοδιότητες και ευθύνες, ανάλογες με του κ. Κωνσταντόπουλου, το προηγούμενο καλοκαίρι. Από κει και πέρα πάντως, στο «τριφύλλι» εξετάζουν και το ενδεχόμενο αναζήτησης προέδρου στο πρόσωπο κάποιου εκ των παλαιμάχων της ομάδας, με το όνομα του Βασίλη Κωνσταντίνου να βρίσκεται ψηλά στη λίστα.

Σε κάθε περίπτωση, όπως αντιλαμβάνεται κανείς αν υπάρξει αναβολή στη Γ.Σ. έστω και για μία εβδομάδα, θα πάει πίσω όλο το κομμάτι του μεταγραφικού σχεδιασμού, μιας και θα πρέπει να υπάρξει τυπική έγκριση από το νέο πρόεδρο.

Χάνει τον Άρη ο Καραγκούνης, αμφίβολος και ο Μπουμσόνγκ

Την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Άρη στο άδειο -λόγω τιμωρίας- ΟΑΚΑ το προσεχές Σάββατο θα χάσει ο Γιώργος Καραγκούνης. Ο διεθνής μέσος ακολούθησε και την Πέμπτη ατομικό πρόγραμμα προπόνησης, καθώς συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις στον ώμο.

Αμφίβολος κρίνεται και ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα στη φτέρνα και η περίπτωσή του θα αποφασιστεί την Παρασκευή.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2&ct=5&artId=376609&dt=06/01/2011#ixzz1AGjhD94y

Δεν υπάρχουν σχόλια: