Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2011

ΣΕ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ Ο ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΕΒΕΡΤ

Με λοίμωξη του αναπνευστικού νοσηλεύεται στην Εντατική Μονάδα του Ιπποκρατείου ο Μιλτιάδης Έβερτ. Η κατάσταση της υγείας του κρίνεται σοβαρή, καθώς ο οργανισμός του είναι επιβαρυμένος.

 Ο πρώην πρόεδρος της ΝΔ εισήχθη στο νοσοκομείο την Πέμπτη, ανήμερα των Φώτων, καθώς αισθάνθηκε έντονη δυσφορία, δύσπνοια και ισχυρούς πόνους στην πλάτη.
Άμεσα υποβλήθηκε σε εξετάσεις, η κατάστασή του κρίθηκε εξαιρετικά κρίσιμη... και εισήχθη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, όπου και διασωληνώθηκε.
Ο 72χρονος πρώην πρόεδρος της ΝΔ αντιμετωπίζει, εδώ και χρόνια, σοβαρά καρδιοαγγειακά προβλήματα.
Τον κ. Έβερτ επισκέφθηκαν τη Δευτέρα στο νοσοκομείο ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής και ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς, οι οποίοι και ενημερώθηκαν από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του.
Σε δήλωσή του εξερχόμενος του νοσοκομείου, ο Αντώνης Σαμαράς ανέφερε: "Επισκεφθήκαμε, μαζί με τον κ. Δήμα, τον Μιλτιάδη Έβερτ, τον τέως πρόεδρο της ΝΔ και ιστορικό μας στέλεχος. Όπως μας είπαν οι γιατροί, είναι σε μια δύσκολη κατάσταση. Ευχηθήκαμε στην οικογένειά του, που ήταν εκεί, και στους συγγενείς του, γρήγορα να το ξεπεράσει και να πάνε όλα καλά".
Τον πρώην πρόεδρο της ΝΔ επισκέφθηκε και ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Λοβέρδος. MEGA TV

Δεν υπάρχουν σχόλια: