Πέμπτη 13 Ιανουαρίου 2011

ΔΙΑΚΙΝΟΥΣΕ ΠΟΡΝΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ ΜΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΔΥΟ ΕΤΩΝ!!!

Πορνογραφικό υλικό στο οποίο συμμετείχαν ακόμη και παιδιά δύο ετών διακινούσε ένας Έλληνας ο οποίος συνελήφθη σήμερα και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.

Το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος οδηγήθηκε στα ίχνη του δράστη μετά από έρευνα που διενήργησε στο Ίντερνετ, κατά την οποία ταυτοποιήθηκε ψηφιακά.

Ο συλληφθείς διακινούσε.....
στο Διαδίκτυο υλικό παιδικής πορνογραφίας «πρωτοφανούς σκληρότητας», όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση της Αστυνομίας.

Οι άνδρες του Τμήματος, αφού ενημέρωσαν τον εισαγγελέα, διενήργησε έρευνα στο σπίτι του υπόπτου, από την οποία προέκυψε ψηφιακό υλικό παιδικής πορνογραφίας, το οποίο ήταν κατηγοριοποιημένο κατά ηλικία και φύλο. «Πρωταγωνιστές» του πορνογραφικού υλικού ήταν παιδιά από 2 έως 11 ετών.

Ο δράστης συνελήφθη με την κατηγορία της «πορνογραφίας ανηλίκων μέσω Διαδικτύου».

Από το σπίτι του κατασχέθηκαν πέντε σκληροί δίσκοι Η/Υ και ένα
USB stick, τα οποία διερευνώνται από τον Τομέα Ψηφιακών Πειστηρίων της ΕΛ.ΑΣ., για να διαπιστωθεί εάν ο εμπλεκόμενος είχε σχέσεις με άλλους χρήστες του Ίντερνετ με σκοπό την ανταλλαγή και την διακίνηση αρχείων πορνογραφίας ανηλίκων.

Ο κατηγορούμενος δρούσε μέσα από προγράμματα συνομιλίας και ανταλλαγής αρχείων όπως το mIRC και το Gigatribe και χρησιμοποιούσε το ψευδώνυμο «
Dad -31» («Μπαμπάς-31»).

Ο συλληφθείς, ο οποίος στο παρελθόν είχε απασχολήσει διωκτικές αρχές άλλων κρατών, οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.
ΤΑ ΝΕΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: