Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΚΑΛΟΥΝ ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ


Οι εισαγγελία του Μιλάνου έκανε γνωστό ότι ζήτησε από τον ιταλό πρωθυπουργό, Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να προσέλθει άμεσα για ανάκριση, σχετικά με την υπόθεση «υποστήριξης της πορνείας ανηλίκων», για την οποία έχει λάβει κλήση σε απολογία.

Οι εισαγγελείς, κάλεσαν τον «Καβαλιέρε», να διαλέξει ....
ανάμεσα σε τρεις ημερομηνίες: 21,22 και 23 Ιανουαρίου. Είναι σαφές, ότι μετά και την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου, που επιτρέπει στους δικαστές να κρίνουν κατά πόσο οι υποχρεώσεις του ιταλού πρωθυπουργού, αποτελούν «εύλογο κώλυμα», θα είναι πιο δύσκολο, για τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι, να αποφύγει να μεταβεί στην εισαγγελία του Μιλάνου.

Όπως διέρρευσε, οι δικαστικοί, πρόκειται επίσης να ζητήσουν να ακολουθηθεί η «κατεπείγουσα οδός», με συντόμευση των προβλεπόμενων διαδικασιών, λόγω της σοβαρότητας των κατηγοριών. Οι συνήγοροι υπεράσπισης του «μίστερ τιβί», από την μεριά τους, απαντούν ότι «πρόκειται για παράλογες και ανυπόστατες κατηγορίες, από την στιγμή που δεν υπήρξαν ποτέ σεξουαλικές επαφές του Μπερλουσκόνι με την κοπέλα αυτή.


Σε κάθε περίπτωση, το δικαστήριο του Μιλάνου, τυπικά, δεν είναι αρμόδιο να τις κρίνει». Εκτός από τον ιταλό πρωθυπουργό, στην ίδια υπόθεση, με την κατηγορία συμμετοχής στην προαγωγή της εκπόρνευσης ανηλίκων, ενέχονται και ο δημοσιογράφος Εμίλιο Φέντε (διευθυντής δελτίου ειδήσεων σε κανάλι του Μπερλουσκόνι), ο ατζέντης ηθοποιών και μοντέλων Λέλε Μόρα, και η περιφερειακής σύμβουλος του κεντροδεξιού «Λαού της Ελευθερίας», Νικόλ Μινέττι. 
ΖΟΥΓΚΛΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: