Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

ΜΠΟΛΑΡΗΣ: ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

Ενόψει της δεύτερης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας (Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011), ο συνδυασμός «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη συνήλθε σε ολομέλεια (Θεσσαλονίκη, 14 Ιανουαρίου 2011-γραφεία Συγγρού 10 και Βαλαωρίτου) και αποφάσισε τους εκπροσώπους....
του συνδυασμού στις επιτροπές της Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, Αγροτικής Ανάπτυξης, Ανάπτυξης και Πολιτικής Προστασίας.
Βασικό κριτήριο η κατανομή ρόλων και αρμοδιοτήτων σε όλους τους περιφερειακούς συμβούλους του συνδυασμού για το συστηματικό έλεγχο των δράσεων της συμπολίτευσης της περιφερειακής αυτοδιοίκησης.
Μετά από εισήγηση του Μάρκου Μπόλαρη ο συνδυασμός «Μέτωπο Ανάπτυξης» αποφάσισε να αναθέσει στον Γιώργο Πασχαλίδη να διαμορφώσει σχέδιο κανονισμού λειτουργίας του συνδυασμού και της παράταξης.
Το σχέδιο κανονισμού λειτουργίας του «Μετώπου Ανάπτυξης» θα παρουσιαστεί στην ημερίδα, που όπως έχει ανακοινωθεί θα έχει ως βασικές ενότητες την οργανωτική λειτουργία της αιρετής περιφέρειας, το ΕΣΠΑ, καθώς και τα ευρωπαϊκά παραδείγματα των αιρετών περιφερειών στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Στο πλαίσιο του κανονισμού λειτουργίας θα υπάρχει πρόβλεψη συγκρότησης ομάδων εργασίας και τεκμηρίωσης, στις οποίες θα κληθούν να συμμετάσχουν στελέχη της παράταξης, του κοινωνικού και του επιστημονικού χώρου που υποστηρίζει το «Μέτωπο Ανάπτυξης».    

Δεν υπάρχουν σχόλια: