Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΑΣΧΗΜΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Ο Β. ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ

Μετά το αξιοπερίεργο συμβάν και την κόντρα με τον Πέτρο Μαντούβαλο, κατά την πρώτη συνεδρίαση του Δήμου Πειραιά, ο νέος δήμαρχος της πόλης επιμένει στα ατοπήματα και διαγράφει στελέχη του συνδυασμού του, τα οποία δεν ενδίδουν σε πιέσεις του. Η υπόθεση της κας Χαραλαμπίας Ζηλάκου αποκαλύπτει όλο το μεγαλείο των «παρεμβάσεων» του κ. Μιχαλολιάκου.

Με αφορμή το άκουσμα της διαγραφής της, η κα Ζηλάκου έκανε την παρακάτω δήλωση:

«Κύριε δήμαρχε, συμμετείχατε εκ των πρώτων στη διαγραφή του Κυρίου Σαμαρά και σήμερα τον έχετε κορώνα στο κεφάλι σας....
με κάθε σημασία της λέξης. Ο πρώτος που διεγράφη από τον αρχηγό Μητσοτάκη ήσασταν εσείς, για να σας εκτοπίσει, αλλά μετά την διαγραφή σας ήσασταν αυτός ο οποίος γίνατε βουλευτής Πειραιά, υφυπουργός και σήμερα δήμαρχος, με την στήριξη της οικογένειας Κυριάκου Ζηλάκου του πατέρα μου , που από το 1990 είναι δίπλα σας. Και σήμερα, για αντάλλαγμα εσείς, ουδείς ασφαλέστερος εχθρός του ευεργετηθέντος, κάνετε αυτό σε εμένα, στην κόρη του. Απλώς, εγώ το μόνο που έκανα είναι να μη σας επιτρέψω να με αδικήσετε και να με διακρίνετε αρνητικά από άλλους πλειοψηφούντας συναδέλφους των άλλων διαμερισμάτων.

Εάν το επίπεδο του 60χρονου υπουργού και δημάρχου είναι να ασχολείται με 20χρονα παιδιά, να τους κόβει το δρόμο προόδου και αγωνιστικότητας, λυπάμαι πολύ και αλίμονο στην πόλη.


Άμα δεν σας αρέσει το αποτέλεσμα ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'' στην Περιφέρεια Κύριε Δήμαρχε».


Στη συνέχεια, όπως δηλώνει η κα Ζηλάκου, στάλθηκε ένα παράνομο δελτίο Τύπου σε τρίτους. Με αφορμή αυτό δηλώνει τα εξής:


«Η περιβόητη δήλωση του δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου περί διαγραφής μου εστάλη σε τρίτους με ηλεκτρονική επιστολή ως δελτίο Τύπου.


Η απόφαση αυτή του δημάρχου είναι παράνομη, είναι δελτίο Τύπου, δεν έχει αριθμό πρωτοκόλλου του δήμου, δεν συντάχθηκε πρακτικό ώστε να φανεί το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας που να καλύπτει τα 2/3 της παράταξης και δεν υπάρχει αιτιολογημένη απόφαση, όπως ο νόμος προβλέπει.

Εμπεριέχει μόνο ύβρεις.

Ο κος δήμαρχος φαίνεται να έχει χάσει την ψυχραιμία του!!! Το μόνο που είναι σίγουρο είναι ότι δεν διαβάζει, αλλά προτιμά να είναι υβριστής».

Δεν υπάρχουν σχόλια: