Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2011

ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ: ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ...Η ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ!

Συνεχίζεται ο εμφύλιος που τόσο πρόωρα ξέσπασε στη Δημοκρατική Συμμαχία της Ντόρας Μπακογιάννη. Ένα νεοπαγές δηλαδή κόμμα που στον πρώτο ενάμιση μήνα ζωής του κινδυνεύει να γίνει δυο κομμάτια και μάλιστα στον σκληρό πυρήνα της τέως υπουργού, την Κρήτη.

Πιο συγκεκριμένα, αίσθηση προκάλεσε και δυσμενή σχόλια η στάση της κας. Μπακογιάννη να μην απαντήσει .....
ξεκάθαρα για το μείζον για την Κρήτη θέμα της δημιουργίας εφετείου και στην πόλη του Ηρακλείου μετά αυτής των Χανίων.

Με το βασικό της στέλεχος Χρήστο Μαρκογιαννάκη να έχει ξεκαθαρίσει πως θα παραιτηθεί ακόμα από την περίοδο που βρισκόταν στη ΝΔ εάν γίνει Εφετείο στο Ηράκλειο αλλά και τον επίσης φανατικό υποστηρικτή της ψηλής Λευτέρη Αυεγνάκη να ¨τάζει¨εφετείο στην πρωτεύουσα της Κρήτης, η Δημοκρατική Συμμαχία έχει κυριολεκτικά κοπεί στα δύο στη Μεγαλόνησο, μια περιοχή από την οποία προέρχονται και τα όποια - μικρά ομολογουμένως - δημοσκοπικά της μεγέθη του 2,5%.

Σε ερώτηση λοιπόν δημοσιογράφων που η κα. Μπακογιάννη εχθές δέχθηκε κατά την επίσκεψή της στα γραφεία του νέου κόμματος της στα Χανιά για το θέμα του εφετείου αρκέστηκε να απαντήσει ένα δειλό "θα αποφασίσει το κόμμα" προκαλώντας το γιουχάισμα πολλών Χανιωτών.

Την ίδια στιγμή απειλήθηκαν προπηλακισμοί όμως χάρη στην παρέμβαση των ψυχραιμότερων αποφεύχθηκαν τα χειρότερα. Σε κάθε περίπτωση η επίσκεψη της φιλόδοξης πολιτικού στην ιδιαίτερη πατρίδα της ήταν κατώτερη των αναμενομένων με αποτέλεσμα να επικρατεί εκνευρισμός στο στρατόπεδο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ 

Δεν υπάρχουν σχόλια: