Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011

ΓΚΑΦΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ;

«Συγγνώμη λάθος», είπε η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία ανακοίνωσε πως οι γονείς της 27χρονης Φαίη Μάγιερ που συνελήφθη για τρομοκρατία, δεν έχουν τελικά σχέση με την Γερμανική Ακροαριστερή Οργάνωση RAF.

Αρχικά, έγινε γνωστό πως οι γονείς της 27χρονης ήταν και οι ίδιοι τρομοκράτες και μάλιστα ότι ......ο πατέρας της σκοτώθηκε σε συμπλοκή με αστυνομικούς στην Βιέννη. Νεότερες, όμως, πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει γίνει λάθος στο γένος της μητέρας και την ημερομηνία γέννησης της κοπέλας και ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Κοινώς υπάρχουν δύο Μπάρμπαρα Μάγιερ, με διαφορετικό πατρώνυμο. Η μία είναι η μητέρα της 27χρονης και η άλλη είναι πρώην μέλος της RAF.

Άλλωστε είναι κάτι που το υποστήριζε και η ίδια μέσω του συνηγόρου της, ο οποίος δήλωσε πως οι γονείς της δεν έχουν καμία σχέση με την τρομοκρατική οργάνωση RAF και μάλιστα ότι ο πατέρας της εργάζεται στις φυλακές του Βερολίνου.

Σε αυτά τα στοιχεία ήλθε να προστεθεί και η εμφάνιση ενός άνδρα ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είναι ο πατέρας της Φαίη Μάγιερ και ο οποίος μάλιστα μίλησε στην γερμανική εφημερίδα Bild, καθώς και το γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων: «Γνωρίζω ότι η κόρη μου συνελήφθη, ανήκει όντως στον αναρχικό χώρο, όμως από όσο είμαι σε θέση να γνωρίζω ζει μια φυσιολογική ζωή και δεν έχει πάρει μέρος σε βίαιες πράξεις».  
ΑΠΟ ΣΤΑΡ

Δεν υπάρχουν σχόλια: