Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

ΤΟΝ ΧΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ...ΤΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΡΟΦΙΛ ΣΕ ΡΟΖ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ!

Δεν πίστευε στα μάτια της μία νεαρή κοπέλα όταν είδε γυμνές φωτογραφίες της να φιγουράρουν σε ερωτικές ιστοσελίδες στο διαδίκτυο.


Διαβάζοντας λίγο πιο κάτω διαπίστωσε μάλιστα ότι είχε και ολόκληρο προφίλ στο διαδίκτυο μέσα στο οποίο αναγράφονταν και οι τρόποι που θα μπορούσαν οι ενδιαφερόμενοι άνδρες να επικοινωνήσουν μαζί της για λίγες ώρες ερωτικής συντροφιάς. Άναυδη έμεινε η κοπέλα όταν είδε..........
ότι υπήρχε και τιμοκατάλογος.


Το μυαλό της πήγε κατευθείαν στον μοναδικό άνθρωπο που όπως πίστευε είχε αυτές τις αποκαλυπτικές φωτογραφίες.  Ήταν ο  νεαρός με τον όποιο είχε χωρίσει επεισοδιακά.


Η κοπέλα του έκανε μήνυση και υποστήριξε ότι ήταν ο μοναδικός που είχε στην κατοχή του τις συγκεκριμένες φωτογραφίες. Ο φίλος της κοπέλας οδηγήθηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της παραβίασης προσωπικών δεδομένων. Μπροστά στους δικαστές ο νεαρός αρνήθηκε τα πάντα και ζήτησε δικαστική συνδρομή  ώστε να εντοπιστούν τα ψηφιακά ίχνη των ατόμων που ανέβασαν στο διαδίκτυο τις γυμνές φωτογραφίες της κοπέλας.


Αίτημα που το δικαστήριο έκανε δεκτό αλλά πρόκειται για μια διαδικασία χρονοβόρα και ίσως να μην εντοπιστούν ποτέ τα συγκεκριμένα ηλεκτρονικά ίχνη καθώς ο σερβερ βρίσκεται έκτος Ευρωπαϊκής Ένωσης.
ΣΤΑΡ

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

eleos krima h kopela pou den prosexe twra gia na piastei o drasths prepei na epemvei kai h interpall giati o drasths mporei na einai se kamia xwra tou exwterkou makari na piastei o drasths ayta makari na piastei o drasths