Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

ΠΟΛΛΑ ΑΝΑΠΑΝΤΗΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ 34 ΧΡΟΝΟΥ

Αναπάντητα παραμένουν πολλά ερωτήματα, σχετικά με την εξαφάνιση και το θάνατο του 34χρονου Κώστα Γιαννακούλη. Πατέρας ενός ανήλικου παιδιού, ένα περίπου μήνα μετά την εξαφάνισή του, βρέθηκε νεκρός από την αδερφή του, στο υπόγειο του σπιτιού που διέμενε, στην Λούτσα Αττικής.

Η αδελφή του θύματος, Ελένη Γιαννακούλη, μιλώντας σε τοπική ιστοσελίδα, αναφέρει πως της προκαλεί εντύπωση το γεγονός ότι το αυτοκίνητο του αδερφού της είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένο, όταν ο 34χρονος εξαφανίστηκε. Παράλληλα, κάποιες μέρες μετά, μετακινήθηκε..........
σε απόσταση λίγων από άγνωστους, ενώ ο Κώστας Γιαννακούλης ήταν ήδη νεκρός (σύμφωνα με το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης).

Μάλιστα φαίνεται ότι μόλις χθες άνδρες της σήμανσης πήραν δακτυλικά αποτυπώματα από το αυτοκίνητο, παρά τις επί αρκετές εβδομάδες έντονες πιέσεις των συγγενών ώστε να 'χε γίνει κάτι τέτοιο νωρίτερα.


Την Παρασκευή στις 12:30 στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας Καταραχίου θα τελεστεί η νεκρώσιμος ακολουθία του Κώστα Γιαννακούλη.


*Η οικογένεια του εκλιπόντος παρακαλεί αντί στεφάνου τα χρήματα να δοθούν στο Πρότυπο Ειδικό Οικοτροφείο "Οι Άγιοι Ανάργυροι", στην Κάντζα Παλλήνης.


Πηγή: iliatora.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: