Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Η ΝΑΧ ΑΠΑΝΤΑΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ

Με αφορμή δημοσίευμα εφημερίδας στο οποίο γίνεται αναφορά για έκδοση τάχα περίεργης άδειας από την Ν.Α.Χ. σχετικά με εργοστάσιο τσιγάρων στη Κασσάνδρα διευκρινίζονται τα παρακάτω:
Ουδέποτε εκδόθηκε άδεια λειτουργίας εργοστασίου , παρά μόνο άδεια εγκατάστασης ξηραντηρίου καπνού η οποία και εκδόθηκε σύμφωνα με το ισχύον νομοθετικό πλαίσιο και αφού τηρήθηκαν όλες οι από το νόμο οριζόμενες διαδικασίες (πολεοδομική άδεια, ΜΠΕ , έγκριση μελέτης σκοπιμότητας από το Ν.Σ. κλπ).
Αντιλαμβανόμενοι λόγω του προεκλογικού κλίματος την προσπάθεια ορισμένων κύκλων εντός και εκτός Χαλκιδικής, να εμπλέξουν τη διοίκηση της Νομαρχίας στην όλη υπόθεση, πλην όμως πέφτει στο κενό αφού το παράνομο εργοστάσιο που ανακαλύφθηκε από τις διωκτικές αρχές στην περιοχή «Καρακάλου» η οποία συνορεύει με τις αγροτικές φυλακές Κασσάνδρας, δεν έχει οποιαδήποτε χωροταξική σχέση με το υπό αδειοδότηση εργοστάσιο.
Η μέχρι σήμερα λειτουργία της διοίκησης της Νομαρχίας έχει αποδείξει ότι κινείται πάντα εντός των πλαισίων που ορίζουν οι νόμοι και η όποια διαστρέβλωση της αλήθειας αποβλέπει στη σπίλωση και μόνο της διοίκησης της Νομαρχίας και της πλειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΑΧ

Δεν υπάρχουν σχόλια: