Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΕΓΚΑΙΝΙΑ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΥΠ.ΔΗΜΑΡΧΟΥ Α.ΠΑΠΑΓΙΑΝΝΗ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψηφίου Δημάρχου Ν. Προποντίδας Α. Παπαγιάννη και του συνδυασμού “Δημοκρατική Συνεργασία” έγιναν απόψε στα Ν. Μουδανιά.

“ Τα εγκαίνια σηματοδοτούν την έναρξη του πολιτικού μας αγώνα, ενός αγώνα που θα κινηθεί στα όρια της ευπρέπειας, όπως άλλωστε πράξαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια.

Κάναμε μια χρηστή διαχείριση και κανείς δεν μπορεί να μας κατηγορήσει για το αντίθετο. Μπορεί να στεναχωρήσαμε κάποιους, γιατί δεν κάναμε μικροεξυπηρετήσεις, κοιτάξαμε, όμως, το σχεδιασμό και την ανάπτυξη του τόπου. Με κατηγορούν για τοπικιστή. Αν εννοούν ότι φρόντισα τα εννιά χωριά του Δήμου μου, ναι, δεν το αρνούμαι. Έτσι θα φροντίσω τώρα για όλες τις περιοχές του νέου διευρυμένου δήμου. .........>


Εξάλλου, αυτό είναι, τόνισε μεταξύ άλλων, και το νόημα της Τοπικής αυτοδιοίκησης, το συμφέρον δηλαδή του τόπου που ζούμε”.

Στη συνέχεια αναφερόμενος στους υποψηφίους συμβούλους του συνδυασμού του είπε: “Όλοι οι υποψήφιοι μας, προσχώρησαν στο συνδυασμό, χωρίς εκβιασμούς και ύποπτες πρακτικές. Προσήλθαν αυτόβουλα, με όρεξη για δουλειά και γι' αυτό αξίζουν το σεβασμό όλων”.

Τέλος, υπογράμμισε τον ανεξάρτητο χαρακτήρα χωρίς κόμματα, χρώματα και συμβιβασμούς. Οι εξαρτήσεις, κατέληξε, οδηγούν σε υποταγή κι υποταγή σε έλλειψη ελευθερίας επιλογών και διεκδικήσεων.

Αμέσως μετά τα εγκαίνια, ακολούθησε ομιλία, απολογισμός έργου και επίσημη παρουσίαση των μελών που απαρτίζουν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού “Δημοκρατική Συνεργασία”










Δεν υπάρχουν σχόλια: