Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

"ΒΟΥΤΙΑ"ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΡΡΑΚΤΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΣΣΑΣ

Βουτιά θανάτου στους καταρράκτες της Έδεσσας έκανε 47χρονος σερβιτόρος, πατέρας δύο παιδιών, μάλλον λόγω της απόγνωσης από τα χρέη που αντιμετώπιζε. Το πτώμα του βρέθηκε χθες το πρωί ύστερα από επιχείρηση της ΕΜΑΚ κάτω από τους καταρράκτες.
Ο σερβιτόρος εργαζόταν στο κατάστημα της δημοτικής επιχείρησης των καταρρακτών και τα ίχνη του χάθηκαν το απόγευμα της Τρίτης, όταν η σύζυγός του ενημέρωσε την αστυνομία ότι δεν είχε επιστρέψει από την εργασία του. Διαπιστώθηκε ακόμη πως δεν είχε επισκεφτεί.........

 τον ταμία της δημοτικής επιχείρησης για να του παραδώσει τις εισπράξεις του καταστήματος, όπως έκανε κάθε μέρα.

Υστερα από έρευνα βρέθηκε το αυτοκίνητό του κοντά στο κατάστημα, ενώ δίπλα στους καταρράκτες αστυνομικοί βρήκαν τα παπούτσια και το μπουφάν του. Όταν άνοιξαν το αυτοκίνητο, βρήκαν τον φάκελο με τα χρήματα που επρόκειτο να παραδώσει. Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν πως ο 47χρονος πήδηξε από ύψος 70 μέτρων στους καταρράκτες βάζοντας τέλος στη ζωή του, όταν ενημερώθηκαν από συγγενείς του πως το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε οικονομικά προβλήματα μετά το κλείσιμο του καταστήματος της συζύγου του. Τα χρέη που είχε η οικογένεια δεν ήταν μεγάλα, όπως είπαν εκπρόσωποι των τοπικών αρχών της Έδεσσας που γνώριζαν τον 47χρονο, και περιορίζονταν σε ένα δάνειο που είχε να εξοφλήσει, χωρίς όμως να είναι δυνατό να αποσπάσουν άλλες λεπτομέρειες για την οικονομική του κατάσταση. Όπως πρόσθεσαν, το τελευταίο διάστημα η σύζυγός του επιχείρησε να ανοίξει και άλλες ατομικές επιχειρήσεις, αλλά χωρίς επιτυχία.

Νωρίς χθες το πρωί δύτες της ΕΜΑΚ άρχισαν έρευνες στον Εδεσσαίο ποταμό, όπου χύνονται οι μεγάλοι καταρράκτες της Εδεσσας. Στις 9 το πρωί οι δύτες εντόπισαν και ανέσυραν το πτώμα του 47χρονου, ο οποίος εκτιμήθηκε ότι είχε τραυματιστεί θανάσιμα από την πτώση την προηγούμενη μέρα.
ΑΠΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: