Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ Α.ΠΑΝΑ: Η ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΠΑΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΤΙΓΜΑ ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Με τον Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου συναντήθηκε την Τρίτη 26 Οκτωβρίου στη Θεσσαλονίκη ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής Απόστολος Πάνας στο πλαίσιο συνάντησης του κ. Παπανδρέου με τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες της Κεντρικής Μακεδονίας.
Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συζήτησε με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Μάρκο Μπόλαρη και τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες θέματα ανάπτυξης της περιοχής και ενημερώθηκε από τους υποψήφιους Αντιπεριφερειάρχες για τα ζητήματα και τα προβλήματα των Νομών που εκπροσωπούν.
Ο κ. Πάνας ανέφερε πως η Χαλκιδική παρουσιάζει ανάπτυξη «δύο ταχυτήτων» με πλούσιο νότο...
και φτωχότερο βορρά. Εντοπίζοντας την αιτία του προβλήματος στη δυσαρμονία της τουριστικής ανάπτυξης στις δύο αυτές περιοχές , ζήτησε την εφαρμογή δέσμης μέτρων που να ευνοούν την ισόρροπη αποδοτικότητα του τουρισμού. Επίσης, επεσήμανε ότι το οδικό κύκλωμα της Χαλκιδικής υπολείπεται σε χαρακτηριστικά ασφάλειας σε σχέση πάντα με τις ανάγκες που εξυπηρετεί και ζήτησε άμεσα την υλοποίηση όλων των ώριμων μελετών και την εκροή των κονδυλίων που ήδη έχουν δεσμευτεί για κάθε έργο. Η ανεργία που μαστίζει κυρίως τους νέους της Χαλκιδικής δε θα μπορούσε να μην υπογραμμιστεί από τον κ. Πάνα ο οποίος συνάμα πρότεινε την εφαρμογή μέτρων και την υλοποίηση ενός κεντρικού σχεδιασμού ανάπτυξης της τοπικής οικονομίας που να εξασφαλίζουν νέες θέσεις εργασίας.
Ο Πρωθυπουργός αφού ενημερώθηκε από τους υποψηφίους Αντιπεριφερειάρχες έδωσε μήνυμα δυναμικής παρουσίας στις επικείμενες Εκλογές και τους ζήτησε να διατρέξουν τις περιοχές τους ακούγοντας προσεκτικά τους πολίτες προτείνοντας λύσεις εφικτές και δημιουργώντας προϋποθέσεις ελπίδας.
Όσο δε για την υποψηφιότητα του Απόστολου Πάνα για την Αντιπεριφέρεια Χαλκιδικής υπογράμμισε πως η επιλογή του ως νεότερου υποψηφίου Αντιπεριφερειάρχης της Ελλάδας δίνει το πολιτικό στίγμα της ανανέωσης .
Α.ΠΑΝΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: