Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ Ο ΜΙΣΟΥΝΟΦ

Στη φυλακή βρίσκεται από χθες ο πρώην μπασκετμπολίστας του Άρη, Μιχάλης Μισούνοφ.
Το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης επέβαλε ποινή κάθειρξης 10 ετών και 8 μηνών σε βάρος του πρώην μπασκετμπολίστα, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο για υπόθεση όπλων.
Ο 46χρονος παλαίμαχος είχε συλληφθεί το 2009 στο σπίτι του στο Πανόραμα Θεσσαλονίκης ύστερα από μεγάλη επιχείρηση της αστυνομίας που τον παρακολουθούσε καιρό. Σύμφωνα με τη δικογραφία κατείχε μία ρουκέτα και δύο εκτοξευτήρες αντιαρματικών ρουκετών RΡG. Κατά τη διάρκεια της απολογίας του, υποστήριξε ...
ότι τα όπλα που κατασχέθηκαν του τα είχε δώσει για φύλαξη φιλικό του πρόσωπο που δεν ζει πια.
Αν και το δικαστήριο απάλλαξε το γνωστό «Μίσκο» στους Έλληνες φιλάθλους από την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης, ο Ελληνοσκοπιανός πρώην παίκτης του Άρη δε γλίτωσε τη φυλακή καθώς το δικαστήριο δεν έδωσε ανασταλτικό δικαίωμα στην έφεση.
Μαζί με τον πρώην μπασκετμπολίστα στο εδώλιο βρέθηκε κι ένας λογιστής, ο οποίος καταδικάστηκε σε ποινή φυλάκισης 3,5 χρόνων για πλαστογραφία καθώς ο Μιχάλης Μισούνοφ είχε απασχολήσει τις διωκτικές αρχές και στο παρελθόν, όταν το 2004 συνελήφθη με την κατηγορία ότι συμμετείχε σε κύκλωμα πλαστογραφίας πιστωτικών καρτών.
star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: