Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΤΑ ΜΟΥΔΑΝΙΑ

Δίνοντας έμφαση στο προσφυγικό στοιχείο της περιοχής, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας, Παναγιώτης Ψωμιάδης, απευθύνθηκε χθες το βράδυ στο ακροατήριο των Νέων Μουδανιών, καλώντας το να μην ξεχνάει τους τόπους των προγόνων και την ιστορία του και διαβεβαιώνοντάς το ότι πρόγραμμά του για τη Χαλκιδική περιλαμβάνει έργα υποδομής για την περιοχή του διευρυμένου δήμου Νέας Προποντίδας.
Τον κ. Ψωμιάδη, που μίλησε στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης, παρουσία του βουλευτή της Ν.Δ. Γιώργου Βαγιωνά, νομαρχιακών και δημοτικών συμβούλων, υποδέχθηκε και παρουσίασε ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Χαλκιδικής, Γάννης Γιώργος, επικεφαλής των υποψήφιων περιφερειακών συμβούλων, ο οποίος επεσήμανε ότι όλα τα μεγάλα έργα, που δεν πρόλαβαν να γίνουν από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση και τους οικείους δήμους, αποτελούν στόχους της νέας περιφερειακής διοίκησης.
Ο κ. Ψωμιάδης τόνισε ότι η Χαλκιδική δεν πρέπει να ζει “στη σκιά” της Θεσσαλονίκης, αλλά επιβάλλεται να κατοχυρώσει την αυτονομία της με έργα υποδομής και με δωδεκάμηνο τουρισμό, μια και αποτελεί το “διαμάντι της Ευρώπης”. Εξέφρασε δε την εκτίμηση, ότι έργο προτεραιότητας για το Νομό πρέπει να είναι η βελτίωση του οδικού δικτύου, που συμβάλλει καθοριστικά στην περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος. Πάντως, όσο εξαρτάται από τον ίδιο, η Χαλκιδική θα τύχει της προσοχής που της αξίζει, αφού τη γνωρίζει και την επισκέπτεται εδώ και σαράντα και πλέον χρόνια.


Απο gnomihalkidikis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: